PR// Do Prahy již v pátek míří drumfunkový Equinox

Již v pátek startuje klubová reinkarnace nového projektu s názvem Drum­phunk a podtitulem Here come the drums,který má za cíl propagovat jungle, drumfunk, experimental drum'n'bass či breakbeat hardcore, tedy u nás často přehlížené styly. 


24. 10. 2014, publikoval NITROUS

Přitom právě alchymie rozsekaných breakbeatů, mohutných subbasů a kreativních samplů položila základy původniho drum'n'bass a jungle. My se snažíme pozitivním odporem bojovat proti nadvládě konzervativního d'n'b v ČR a přinášíme noc plnou současných i původních interpretací pravého d'n'b a jungle zvuku.



Pro tuto příležitost jsme si pozvali jednoho z nejpovolanějších – Equinoxe, který se na scéně pohybuje už od raných 90s a dodnes produkuje a vydává na svém labelu Scientific Wax. Mimoto má na svém kontě releasy na prvotřídních labelech jako Planet Mu, Paradox Music, Bassbin, Inperspective, Subtle Audio nebo Intasound.

Jeho zvuk zní dostatečně současně, navíc oplývá pověstí fantastického dje (asi nejlepšího na drumfunk scéně), který s chirurgickou přesností mixuje a seká ty nejrozlámanější, ale zároveň dostatečně atmosferické tracky, což si dosytosti sám za gramofony užívá.  Domací support obstarají v rámci podobných zvukových oblastí Rade (Volnej Průběh), ER-X (Junglist Call) a Lionsdan (aka Denoir) + Karol Krime z Drumphunk crew.

publikoval NITROUS