Aquarian Dreams Launch Party a narozeniny Shadowboxu 18. žáří v Roxy

Asi jste už prostřednictvím našeho webu nebo pořadu na Radiu 1 stihli zaznamenat, že dvojka A Sides a Makoto vydala začátkem léta parádní album. A nás – ve spolupráci s Roxy – nenapadlo nic jiného, než právě tyhle dva pozvat, přidat k nim Deeizm a pořádně tak oslavit naše 16. narozeniny.


28. 7. 2015, publikoval RUDEBOY

Do Prahy se vrací japonský vizionář DnB scény Makoto tentokrát v doprovodu britského A Sides a MC Deezim. Žádný milovník zlámaných beatů si tuhle akci nemůže nechat ujít a to proto, že se slaví už 16. narozeniny klubovky Shadowbox a mimo zahraničních hvězd nás čeká ten nejlepší domácí support.


Silná producentská dvojice Makoto a A Sides se spojila na albu Aquarian Dreams, které vyšlo v červnu tohoto roku. Z jejich spolupráce se také zrodil úplně nový label Eastern Elements, jehož název je spojením A Sidesova labelu Eastside Recordings a Makotova Human Elements. Bude to jízda Tokio –Londýn, na které vám Makoto a A Sides předvedou, jak to vypadá, když k DnB přimícháte něco ze soulu, funku nebo jazzu. Doplní je talentovaná MC Deezim, která byla na National drum and bass awards zvolena nejlepší MC v kategorii zpěvaček. Společně teď objíždí celý svět a jednou z jejich zastávek bude i Praha.


Narozeniny Shadowboxu s tak silným obsazením budou svátkem pro každého DnB fanouška. Přijďte do ROXY popřát a užít si party.


Facebook Event


A-SIDES & MAKOTO (UK/JAP) + MC Deeizm (UK)
18. 9. 2015, start 22.00
Support: 2K, Akira, Koogi, M4Y4, Panorama, Rudeboy, Sweg
2nd stage LiquidDNBcrew: Theya, Blofeld, Fallen Gemini
Předprodeje/Pre­sale: 190 czk + popl/fee
Goout / Ticketpro


Dejte si záznam z Makotova posledního vystoupení v Roxy na mejdanu Shadowbox.


publikoval RUDEBOY
Shadowbox DJ a moderátor našeho pořadu na Radiu 1