PR // Lenzman upocené neuro nehraje, v dubnu je ve Stormu

Málokterý DJ mixuje tak, že si o jeho vystoupení lidé vyprávějí ještě několik měsíců. Jenže Lenzman do této kategorie patří. Kromě toho je i výtečným producentem, který předloni u Metalheadz vydal album Looking at the Stars a 1. dubna svým zvukem učaruje návštěvníky pražského klubu Storm.


15. 3. 2016, publikoval PANORAMA

Jak sám říká, musel se producentskými řadami tvrdě probojovat. Někteří hudebníci mají štěstí. Hned zkraje kariéry si jich díky jednomu tracku všimne veliké vydavatelství, a jejich popularita díky tomu obratem nabere raketový start. To však nebyl Lezmanův případ.

Lenzman začínal s vydáváním u menších labelů, přes které se propracoval až ke stálicím jako Shogun Audio, Soul:R, Subtitles a především ke stávající domovské značce. Tedy k Metalheadz.

Má ostatně svůj nezaměnitelný zvuk, ve kterém kombinuje deepové basy s nápaditými melodiemi. A na Metalheadz se jeho skladby náramně hodí.

Hudebně se inspiruje v jazzu i hip-hopu, což jeho trackům dává funky nádech a uvolněnější charakter. Lenzman je ostatně autorem nenápadných hitů jako Open Page, Bittersweet nebo Emeralds.

Díky kořenům spadajícím k mixování z vinylů je Lenzman také technicky nadaným DJem. Jeho sety jsou proto velkolepé hudební příběhy, a byla by tak veliká škoda prošvihnout jeho dubnový set ve Stormu.

Authentic Music Night
1. dubna 2016, Storm Club
djs: Lenzman, A-Cray, Peejay & Panorama, Annita, Fallen Gemini, Martin Rohr
událost na Facebooku 

publikoval PANORAMA