Presha hlásí změny, přijede na Volnej Průběh Crossem

Vydavatelství a distribuce Samurai přišla se zásadní změnou: od letoška již provozuje pouze tři labely. Jedna ze značek Samurai Red Seal završila svoji sedmiletou existenci. Naopak expanduje platforma Samurai Horo určená hudbě na pomezí 170 bpm, techna a ambientu, jejíž showcase proběhne 28. května na Volnym Průběhu Crossem.


12. 4. 2016, publikoval NITROUS

Katalog Red Sealu uzavřelo letos v únoru ASCího epíčko Space Echo. Za svoji existenci label zaměřený na deepový drumandbass vydal počiny od Calibra, Tokyo Prose, Genotypa, Paradoxe, Indiga a mnoho dalších.

Presha se nechal slyšet, že nyní se chce soustředit především na Samurai Horo. V plánu je také restart hlavní značky Samurai Music s novými katalogovými čísly a logem. Soustředit se má na klasický drumandbass, ohlášeny jsou již epíčka od Homemade Weapons&Red Army, Clarityho a The Untouchables.

Pokračovat má také experimentální platforma Shiro a vydavatelství Grey Area, na němž se podílí ASCího značka Auxiliary.

Presha navíc přiveze zvuk Samurai Horo na jedenácté vydání Volnýho Průběhu Crossem. 28. května s sebou vezme Ancestral Voices, nový projekt Liama Blackburna dříve známého jako Indigo, a Thema, tajemné jméno z Berlína.

publikoval NITROUS