Hugh Hardie - City Soul EP

Cambridgeský mladík Hugh Hardie, který se minulý rok upsal labelu Hospital Records, zde vydává své debutové EP. A rozhodně byste ho neměli minout, protože patří k tomu nejlepšímu, co na Hospitalu za poslední dobu vyšlo.


17. 6. 2016, publikoval STUART
Label Tonyho Colmana se alespoň částečně vrací ke zvuku, který ho definoval hlavně v druhé půlce minulé dekády. Taneční nalámané liquidovky plné jazzových prvků a skvělých vokálů. Pro všechny, kterým se stýská po starém Nu:Tonovi a Logisticsovi, je přesně tohle 4trackové EP s názvem City Soul. Jako první na řadě je hitovka Everything Was Nothing, kterou oživuje zpěv Benjiho Clementse, následující Light It Up je přesně ten „starý Hospital“, jak ho máme rádi. Trochu tvrdšího ražení je roller Shudder, příjemné piano a valivá basa jsou základní ingredience tracku City Soul (spolupráce se Silence Groove).



Poslechnout si ukázky všech tracků a koupit si samotné EPčko ve vinylové i digitální podobě můžete přímo na webu Hospitalu. K City Soul EP se objevily i dva klipy, ve kterých se kupodivu neběhá, ale maluje skate a taky se na něm jezdí.





Hugh Hardie – City Soul EP (NHS292)
  1. Hugh Hardie – Everything Was Nothing (feat. Benji Clements)
  2. Hugh Hardie – Light It Up
  3. Hugh Hardie – Shudder
  4. Hugh Hardie – City Soul (feat. Silence Groove)

facebook.com/hug­hhardiemusic
soundcloud.com/hugh-hardie
soundcloud.com/hos­pitalrecords

publikoval STUART