Arlow vypustil novinku na značce BNC Express

Italský producent jménem Arlow se po releasech pro Soul Deep Digital, Singularity Audio nebo Clear Conceptions, představuje na značce BNC Express se zbrusu novým releasem. Zbystřit by teď měli všichni nadšení fandové liquid funku, právě na příjemných atmosférách tohoto drumandbassového subžánru je totiž Arlowův nový počin postaven.


6. 4. 2017, publikoval STANJAH

Jak už název „Close / New Beginning“ napovídá, Arlow nám na svém novém hudebním počinu představuje dvojici skladeb. První z nich, skladba „Close“, uchvátí svou jedinečnou atmosférou, která pramení z dech beroucích melodií italského ambientního skladatele Anera Androse. Druhá „New Beginning“ potom sází především na vokály talentované zpěvačky z Bristolu, Laury G Sharp. Spolu s Arlowem se na „New Begginning“ producentsky podílel ještě B.Run, který spolu s ním vystupuje pod hlavičkou projektu Ntropy. Pokud si říkáte, že skladba „Close“ je jen další tuctovou liquidovkou, kterých v dnešní době vycházejí stovky, věřte, že „New Beginning“ vás potom naprosto uchvátí. Tracku nechybí skvělá atmosféra, ve které se krásně odráží jarní feeling. Ten navíc pěkně dokreslují použité samply a výše zmíněné vokály od Laury G Sharp.Tohle je zkrátka povinnost pro každého správného fanouška liquid funku.

Arlow – Close / New Beginning vyšlo 3. dubna v digitální podobě na značce BNC Express. Zakoupit si jej můžete například na Beatportu.

Arlow Facebook

BNC Express Facebook

Arlow Soundcloud

publikoval STANJAH