Stuart a jeho Nepodcast #004

Smršť kvalitního drumandbassu pokračovala i na začátku léta a výběr tracků mi dává docela zabrat. Dobrá věc se ovšem podařila a čtvrtý díl Nepodcastu je na světě.


20. 7. 2017, publikoval STUART

Očekávaná druhá alba dvojic Hybrid Minds a Nu:Logic, stále tajemný Mohican Sun a spousta dalšího zajímavého materiálu od zavedených jmen. Ale taky hned trojice parádních free tracků – odkazy na ně najdete dole v tracklistu. Odkaz na stažení o kousek níž, Mixcloud hned pod tím. Každé sdílení bude odměněno pivem.

Stuart – Nepodcast #004 download



Conduct – Mapacho

Londýnská dvojka ze stáje Blu Mar Ten Music a jejich domorodé rytmy. Celé EP stojí za poslech!

Takai EP na SoundCloudu

Kid Drama – Payback

Kid Drama, polovina legendárních Instra:mental, vydal skvělé EP na Metalheadz. Přesně zapadá do škatulky drumandbass bez jakýchkoliv zbytečností. Čistá radost.

Trife EP na Bandcampu

Ding – Voiceless

Českobudějovický producent Ding má za sebou už docela slušnou řadu releasů na labelech Modular Carnage, českém Deafmuted nebo na Tesseract Recordings. Na posledně jmenovaném vyšla i tahle parádní deepovka. Free download na SC, odkaz níže.

Voiceless na SoundCloudu

Daughter – Medicine (Barbarix Remix)

Tvorba Barbarixe jde tak nějak okolo mě, ale tenhle remix / bootleg tracku Medicine od indie party Daughter mě dostal. Taky zadarmo ke stažení.

Medicine (Barbarix Remix) na SoundCloudu

Bonobo – Know You (ALB Bootleg)

Mně do nedávna neznámý britský producent Alex Brown, který si říká ALB, oblékl track Know You od Bonoba do slušivého liquidfunkového kabátu. A taky ho vyslal do světa zadarmo.

Know You (ALB Bootleg) na SoundCloudu

Halogenix – Velvet

Halogenix ukázal na Velvet EP, že umí udělat jak tvrdší track, tak i pořádnou deep-liquidovku. Do Nepodcastu jsem vybral titulní track. Vyšlo na Critical Music s pořadovým číslem 099.

Velvet EP na Critical Music

Hybrid Minds – Inside (feat. Emily Jones)

Nové album mojí oblíbené party Hybrid Minds je zklamání. Jednotvárné, bez invence, bez překvapení. Ale kromě úvodních singlů Touch a Phoenix mě zaujala tahle spolupráce se zpěvačkou Emily Jones.

Elements LP na webu HM

Macca & Loz Contreras – In The Mood

Pozdravy z Portsmouthu a Leedsu od Macca & Loz Contreras. Debutový single na SGN:LTD. Budu se opakovat, ale drží to směr, který nastavili před pár lety Technimatic. Já to v tom prostě slyším.

Anything For You / In The Mood na SGN:LTD

Need For Mirrors – Puff N Stuff

Je to trochu divný, je to trochu ujetý, je to hrozně dobrý. Deep roller s flétničkou. Hele jo.

Mutiny EP na Beatportu

Redeyes – What she wants (Lenzman Remix)

Remix tracku What she wants vyšel na labelu Vandal Records v rámci kompilace Modern Soul 3 LP, která je plná nejen kvalitního liquid funku. Doporučuju.

Modern Soul 3 LP na Bandcampu

Mohican Sun – Providence

Pořád nevíme, kdo to je. Trošku se začíná opakovat, ale pořád umí.

Fixation EP na SoundCloudu

Nu:Logic – Somewhere Between The Light (feat. Child of Chief)

Nu:Tone a Logistics ve svém společném projektu a můj osobní favorit na album roku. Titulní track mi doufám dává za pravdu. Je to boží.

Somewhere Between The Light LP na Hospital Records

facebook.com/stu­art.dnkru
mixcloud.com/stu­artt

publikoval STUART