Shadowbox Open Air s Lenzmanem

Po desítkách klubových Shadowbox mejdanů se přesouváme na vzduch! Pořádáme náš první open air, a to rovnou ve dne i v noci, abychom si užili léta. Ve Skateparku Štvanice na vás 26. srpna čekají drinky, burgery od Crush Street Food, naši djs, ale především hlavní host Lenzman.


9. 8. 2017, publikoval ANAKIN

SHADOWBOX OPEN AIR

26.8.2017 – Skatepark Štvanice

DJs: Lenzman (NL, Metalheadz, The North Quarter), Koogi, Nitropank (2K & Nitrous), Anakin & Sweg, Rudeboy, Akira, Vje, Stanjah & Stuart, Panorama, Honey, guests

start 13:00, konec 05:00

FB Event: https://www.facebook.com/…152131266269

Tickets: Goout



Nizozemského producenta a dje není třeba dlouze představovat. Podle nás je nejlepší liquid-deep dj současné drumandbassové scény. Na její špici se pohybuje již deset let, během té doby vydal releasy na všech důležitých labelech, až nakonec zakotvil na tom nejdůležitějším, Goldieho Metalheadz. Tam vydal svoji hymnu Open Page a další řadu singlů, ale také LP debut Looking At The Stars. Loni Lenzman otevřel vlastní vydavatelství The North Quarter, kde v rychlém tempu vyšlo hned pět releasů.



Svoje renomé si postavil na moderním, najazzlém funky zvuku, neagresivním a přesto tanečním. Přesně to od Lenzmana 26. srpna na Štvanici dostaneme. Hlavního hosta doprovodí Shadowbox kru v čele s Koogim! Lístky je možné koupit na portálu Goout.net.


publikoval ANAKIN