Páteční Double Trouble láká na nabitý line up

Podzimní klubovou sezónu na Double Trouble odstartuje 7 zahraničních jmen! Bude to talentovaný producent 1991 a speciální noc Bassdrive Sessions feat. Liquid V s Bryan Gee, L-Side, Alibi, Donovan Badboy Smith, Jay Rome a Elementrix.


12. 9. 2017, publikoval STANJAH

Jedna z mála pravidelných párty, která vozí již několik let neúnavně do Prahy svěží, nová a nefrekventovaná jména drum and bassového světa opět vystrčila růžky. Tato podzimní edice by se dala počtem headlinerů považovat možná už za takový malý dnb festival a historicky je to zřejmě nejvíce zahraničních jmen, co vystoupilo na této párty v jeden večer. Vy se tak můžete těšit na tradičně-kvalitní a našlapaný line up víc něž kdy jindy!

Horní paluba pod správou Drumbassterds bude hostit nadějného talenta 1991. Ten ve své produkci promítá široké spektrum hudebních vlivů. Od starého jungle 90tých let, přes punk a metal až po současný drum and bass.Propracovanost jeho zvuku v kombinaci mixu melodického, ale i trvrdšího soundu dává tušit, že na horním parketu bude opět slušně horko. Všem vám pěkně zatopí svými tracky vydanými na RAM Records, Owsla, Drum&BassArena, MTA Records nebo třeba Skankandbass. Annie Mack, známá moderátorka britského BBC Radio 1, kdysi uvedla ukázky jeho tvorby s jasným poselstvím, že o tomto mladém a talentovaném producentovi se ještě hodně uslyší. A taky, že jo! Ze Slovenska k nám přijedou vynikající Djs a promotéři Mikro a Cuker. Cuker je ten, který je z této dvojice i producent. Kluci jsou z Basement crew, která je v jejich kraji dobře známá mezi fanoušky dnb. Naprosto jasně víme, že jejich set určitě nudit nebude. Otvíračku klubu si střihnou Ozy & Lu.D.Key. Zbytek line upu doplní pořádající Drumbassterds – Volume Plus, Feela, Skáčko, Houbass, ti všichni za doprovodu MC Lifesize.

Liquid DnB Crew si na zářijové vydání klubové noci Double Trouble připravila něco velkého pro fanoušky soulful a liquid drumandbassu i příznivce junglovějších poloh. Bude to very spešl Bassdrive Sessions feat. Liquid V stage. Jak už z názvu vyplývá, hosty budou zástupci těchto labelů, nebo labelu a světoznámého rádia, chcete-li. První je big boss Bryan Gee. Ten, kdo už nějaký ten čas poslouchá drumandbass a ví, kdo jsou LTJ Bukem, Fabio a Grooverider, určitě už někdy slyšel o tomto legendárním producentovi a šéfovi vydavatelství V Recordings jehož sesterským labelem je Liquid V a pod jehož křídly se částečně tato noc odehraje. Na Bryana se strašně těšíme. Nebyl tu opravdu dlouho. No a tenhle big boss samozřejmě neveze do Prahy jen sám sebe, ale má s sebou celou bandu. První jeho kámoš je L-Side, který přiletí poprvé do ČR předvést za mixem svůj brazilský temperament. Ti, kteří trochu znají jeho produkci, tuší, že tohle vystoupení bude bezpochyby zážitek a určitě se dočkáme i tracků z jeho nadcházejícího alba, které vyjde na V Recordings. Druhým Bryanovým kámikem je opět Brazilec DJ Chap zastupující projekt Alibi. Ten tvoří společně s Level 2. Alibi mají na scéně vynikající reputaci a rozhodně doporučujeme Chapův set nepromeškat. Slibujeme, že se vám to bude líbit. Teď pro změnu pár jmen z Bassdrive skvadry. Speciálním hostem bude Donovan Badboy Smith, další velké jméno a zkušený dlouholetý mazák zlomeného beatu. Donovan se ozval na poslední chvíli, když viděl ten line up a řekl, že u téhle show musí být taky. Z Rakouska k nám přijede opět stálice scény. Je to Jay Rome, majitel několika labelů, další výborný DJ a velký kamarád Paula SG. Určitě jste někdy zaslechli název Blu Saphir nebo Digital Blus. Nejsou to nijak frekventované vydavatelství nicméně zde vycházejí skvělé tracky od světoznámých producentů. Jay má svojí pravidelnou Blu Saphir show na Bassdrive. Pro ty, co ho neznají bychom měli říct, že Jayovi sety bývají jazz/soulful nebe. Posledním zahraničním vystupujícím bude mlaďas Elementrix, který na Bassdrive Radiu hostuje svou The Warm Ears Show, nicméně poslední dobou úspěšně proniká i do sfér produkce. Tuto zvučnými jmény nabitou sestavu doplní ještě český support pořádajících členů z Liquid DnB Crew ve složení Blofeld, Fallen Gemini a Runky.

publikoval STANJAH