Philip T.B.C. vypustil první singl z chystané desky

Český DJ a producent Philip T.B.C. vypustil první vlaštovku z připravovaného alba „Indian Beatology“. Singl s názvem „Because I Couldn't Play A Playstation“ vyšel 2. října a Philip jím zároveň představuje celý projekt Indian Beatology, jenž kromě stejnojmenného alba přinese i sérii dokumentárních vi­deí.


3. 10. 2017, publikoval STANJAH

V rámci projektu Indian Beatology, který proběhl během května a června letošního roku, Philip procestoval Indii, kde nahrával všechny možné i nemožné zvuky a sbíral materiál pro výše zmíněnou desku. První singl s názvem „Because I Couldn't Play A Playstation“ si už teď můžete poslechnout a zakoupit na portálu Bandcamp, kompletní deska se zde pak objeví 15. října.

Výsledkem projektu Indian Beatology není jen plnohodnotné album, ale těšit se můžeme také na sérii dokumentárních videí, na nichž budeme svědky nejen Philipových cest a vzniku celého alba, ale dozvíme se také něco o indické kultuře a místních zvycích. Tato dokumentární videa se budou postupně objevovat na webových stránkách RedBull.cz hned po vydání alba.

Pro více informací sledujte facebookovou fanpage Philipa T.B.C.

publikoval STANJAH