Stuart a jeho Nepodcast #008

Velká část mých oblíbených producentů se na přelomu října a listopadu rozhodla, že vydá single, EP nebo album. Osmý díl Nepodcastu je tady.


19. 11. 2017, publikoval STUART

Calibre s DRS vyslali do světa další boží track, Riya, Dawn Wall, Etherwood a vlastně i SpectraSoul potvrdili svůj standard. Potěšila i pro mě dosud neznámá jména – Walk:r a Voltage. A to samosebou není všechno, co v „osmičce“ najdete, protože už se svými 13 tracky překročila stopáž 40 minut.

Stuart – Nepodcast #008 download



Philip T.B.C. – Come Alive (feat. Profound)

Jeden z mála dnb tracků z jinak co se týče tempa velmi pestrého alba Indian Beatology. A dokumenty z Indie jsou taky fajn, doporučuju.

Indian Beatology na Redbull.com

Eastcolors – Demons (feat. Moody)

Na Vaska EP Eastcolors opět ukázal to, co mu jde nejlépe – zabubákované rollery, kterým ale nechybí ten správný vajb. Vyšlo na Demand Records.

Vaska EP na SoundCloudu

Dreamworkers – Cave

Kolega z D&N krů Zeal se se svým drumandbassovým projektem dostal na multižánrový label Creative Records a právě mu vyšlo 4trackové EP It's Over. Stejnojmenný track jste mohli slyšet v jednom z mých starších záznamů z Akráče (dva a půl roku, heh), Dawn myslím zazněl v setu pro Shadowbox na R1. Volba tedy padla na atmosférickou deep-liquidovku Cave.

It's over na SoundCloudu

Calibre – Sunrise (feat. DRS)

Už několikrát jsem se zamýšlel nad tím, jak to ten člověk dělá. Ty tracky jsou stejné, ale zároveň pokaždé jiné. A navíc vždycky chytnou za srdíčko. Calibreho spolupráce s DRS.

Sunrise / Broken Wings na Signature Recordings

The Vanguard Project – 12 Hours

BCee a Villem jakožto The Vanguard Project si tentokrát odskočili z domovského Spearheadu na label Fokuz Recordings. Z EP Twice As Nice jsem vybral příjemný atmosférický taneční liquid s názvem 12 Hours. Za zmínku stojí i spolupráce s MC Fava v tracku We Used To.

Twice As Nice EP na SoundCloudu

Bert H – Fly With Me (Bop Remix)

A na Fokuzu ještě zůstaneme. Pre-release alba All About od Bert H jsme si představili už v minulém díle, teď přišel čas i na samotné album. Mezi hromadou povedených tracků trochu vyčnívá remix tracku Fly With Me od Bopa.

All About LP na SoundCloudu

Etherwood – Fire Lit Sky

Hvězda labelu Med School Etherwood se opět připomíná a ukázal první materiál z připravovaného třetího alba. Žádné neočekávané věci, myslím, že to hezky naváže na předchozí Blue Leaves. Pohádky.

Fire Lit Sky (Official Video) na YouTube

SpectraSoul – Wrong to Love You (feat. LSB)

Třetí album od Spektráčů, tentokrát už samozřejmě pod hlavičkou vlastního labelu Ish Chat Music, je kvalitní, ale nedrží tolik pohromadě jako ta dvě předchozí. Ale vyplatí se poslechnout od začátku do konce, to zase jo.

How We Live LP na Bandcampu

Voltage – Hold Tight

Producent z jihozápadu Anglie, který si říká Voltage, má za sebou už slušnou řadu releasů převážně na Low Down Deep. Já jsem ho zaregistroval až s jeho příjemným EP na Metalheadz Platinum.

Mood Swings EP na Bandcampu

Dawn Wall – Shy

Na tajňáka stále podle stejného návodu. A zase moc dobře.

Problems EP na SoundCloudu

Walk:r – Bedouin

Jack Fuller, student hudební produkce a další nadějné jméno na scéně. Walk:r na Funky Lady EP dokazuje, že umí vystřihnout tanyny liquid i temný deepový roller.

Funky Lady EP na SoundCloudu

Mitekiss – Good Need

Do povědomí se Mitekiss dostal u spousty lidí (včetně mě) svým EP na Shogun Audio s názvem Some People. Je to jen pár týdnů nazpátek. A další soulful parádu vystřihnul na kompilaci Point of Origin Vol. 2.

Point of Origin Vol. 2 na SoundCloudu

Riya – Ships (feat. Villem, DRS & Mcleod)

Božská Riya si do tohoto nevlídného počasí nachystala krásné EP, na kterém se podílel třeba Nymfo, Random Movement nebo Phaction. Závěrečný track Nepodcastu #008 je ten s názvem Ships, jehož produkci obstaral Villem & Mcleod, na majku doplnil DRS.

Hurt Heals EP na Bandcampu

facebook.com/stu­art.dnkru
mixcloud.com/stu­artt

publikoval STUART