DJ Promenade oznámil nové EP na svém domovském labelu BNC Express

Promenade, původem italský DJ a producent, který už několik let žije v Praze, oznámil vydání nového EP s názvem „Back Up“. EP vyjde 26. března na Promenadově labelu BNC Express a nabídne šestici zbrusu nových tracků, které svou jarní atmosférou zahřejí u srdce nejednoho fanouška melodického liquidfunku.


3. 2. 2018, publikoval STANJAH

Label BNC Express v novém roce rozhodně nespí na vavřínech. Na sérii úspěšných releasů, jenž se na této značce objevili v roce 2017, plynule navázalo duo Animal Defection se svými deepovými tracky „Survivor“ a „Hurricane“ z ledna letošního roku. Tyto dvě skladby se dočkaly vlídného přijetí mezi deepovými nadšenci a celá řada „Big Name DJs“ je zařadila do svých podcastů a dj setů.

Vypadá to, že lépe rok 2018 pro značku BNC Express začít ani nemohl. Netrvalo dlouho a na webových stránkách labelu BNC Express se objevila vlaštovka o chystaném EP s názvem „Back Up“, které připravuje sám šéf labelu, dlouholetý DJ a producent Promenade, vlastním jménem Francesco Oliveto. Jeho nové EPčko nabídne šest tracků, jenž se budou pohybovat převážně ve vodách melodického liquidfunku. Nebudou chybět procítěné atmosférické melodie plné melancholických nálad, skvělá hra se samply a precizní zvukové zpracování. Nečeká nás pouhopouhý „DJ Tool Kit“ složený z několika skladeb, „Back Up“ EP totiž skvěle funguje i jako celek. Každá skladba překvapí svou jedinečnou atmosférou a celé EPčko postupně graduje od příjemné poslechovky „Blue Dream“, až k finálnímu tracku s názvem „Karma“, který svým říznějším zvukem celé EP stylově zakončuje.

„Back Up“ EP vyjde 26. března v digitální podobě na značce BNC Express a zakoupit si jej budete moct na portálu Juno Download.

Tracklist:

  1. Blue Dream
  2. Let 's Get It
  3. Lonely
  4. Sometimes
  5. Tangerine Dream
  6. Karma

Sledujte také:

DJ Promenade FB Fanpage

BNCexpress.com

BNC Express FB Fanpage

BNC Express Soundcloud

publikoval STANJAH