Nepodcast #011 od Stuarta

Začátkem roku opět nebyla nouze o kvalitní tracky. Souboj jsem tentokrát sváděl spíš s poskládáním tracklistu, na první dobrou to tentokrát nebylo. O to větší to byla sranda a poprvé jsem použil to kroutítko, co dělá „ššššššššš“.


18. 2. 2018, publikoval STUART

Nepodcast #011 je takový ten typický – oblíbená jména, která se objevují v každém druhém díle, i nějaká nová. Liquid se střídá s rollery, sem tam nějaký menší experiment nebo naopak příklon k mainstreamu. A napravil jsem absenci CZ a SK jmen z minulého dílu, pro jistotu trojnásobně. Takže poslouchejte, posílejte palečky a srdíčka, repostujte a rovnou se těšte na příští měsíc – to bych měl završit první rok Nepodcastu („yay“)

Stuart – Nepodcast #011 download



Seba & Robert Manos – Maschine

Švédský Seba se teď produkčně činí a EP Node 46 (Metalheadz) určitě není to poslední, co od něj můžeme očekávat. Track Maschine doplnil vokálem skvělý Robert Manos.

Node 46 EP na SoundCloudu

Bop – Untitled Pattern 52

Producent, který se nebojí dělat věci jinak než ostatní. Někdo říká, že jsou to „jenom“ smyčky hrající dokola. Já tomu říkám supr tracky.

Untitled Pattern EP1 na SoundCloudu

Kubatko – Playing Tricks (feat. Jo Joonghyun)

Aktuální kompilace Sick Music labelu Hospital Records mě příliš nezaujala. Nemůžu se vyhnout srovnání s prvním dílem, který značně ovlivnil moje další drumandbassové směřování a tomu nesahá ani po kotníky. Ale i tak se tam najde několik zajímavých tracků včetně toho, o který se postaral český producent Kubatko. Je skvělý, že se opět začal věnovat drumandbassu a je skvělý, že se dostal i na tuhle kompilaci.

Playing Tricks na SoundCloudu

Joe Ford – Where Is the Sun

Zástupce labelu Shogun Audio by měl koncem března vydat svoje debutové album s názvem Colours In Sound a tohle je první single. Připomíná mi to ťukačky od Camo & Krooked a je to zábavný!

Where Is the Sun na YouTube

Hugh Hardie – Nightingale

Další ukázka ze Sick Music. Pro mě je to jeden z nejlepších od Hugh Hardie vůbec.

Nightingale na YouTube

LSB – Subdued (EastColors Remix)

Více jak 6 let starému tracku ušil nový kabát EastColors. Součást série Requisites na labelu Demand Records.

Requisites #3 na SoundCloudu

Submorphics – Weather It Out (feat. Steo)

O pátý release na Lenzmanově značce The North Quarter se postaral Greg Axelrad, známý pod nickem Submorphics. Vysoko nastavenou laťku kvality produkce tohoto labelu jen a jen potvrdil.

Detroit Haze na SoundCloudu

Mohican Sun – Calgary

Nudy nebo bomby? Stále se opakující postupy, motivy, vysamplované vokály, když k tomu započítáme i další projekt Dawn Wall… Ale mně to nevadí, Cold Earth EP mě totiž baví od začátku do konce.

Cold Earth EP na SoundCloudu

Ding feat. Sulex – Doppler

Track plný bubáků s názvem Doppler je výsledkem spolupráce českobudějovického Dinga a slovenského Sulexe. Je součástí Control EP, které vyjde na Modular Carnage Recordings neznámo kdy. Sledujte jejich Facebook.

Doppler na SoundCloudu

Revaux – Colours (ft. Charli Brix)

Bratrskou dvojici Revaux můžete znát i z českého labelu Authentic Music. V singlu Colours si ke spolupráci přizvali moji oblíbenou zpěvačku Charli Brix.

Colours / Trainwreck na SoundCloudu

Entita – Mimic

Miro Entita a další temný roller. Vyšlo na Dephzacově Dephrecords Limited.

Mimic na SoundCloudu

Ady Suleiman – I Remember (SpectraSoul remix)

Single I Remember zpěváka Ady Suleimana se dočkal několika remixů. Jeden z nich je práce dvojice SpectraSoul. Oproti originálu dostal melancholičtější a temnější náladu.

I Remember (SpectraSoul remix)

facebook.com/stu­art.dnkru
mixcloud.com/stu­artt

publikoval STUART