Blocks & Escher v březnu vydají debutové album na značce Metalheadz

Rádi hledáte v drumandbassu netuctový zvuk a skryté emoce? Že ano? Tak to byste si neměli nechat ujít chystané abum od britské dvojice Blocks & Escher, které vyjde koncem března na značce Metalheadz.


27. 2. 2018, publikoval STANJAH

Goldie mluví o jejich tvorbě jako o umění a naději drumandbassu. Jsou považováni za tvůrce, kteří tento styl neustále posouvají kupředu. Právem. Anglické duo Blocks & Escher léta piluje svůj zvuk bez ohledu na momentální trendy, stejnou filozofii razí i v klubech. Uslyšíte od nich skoro vše, jen ne tuctový, prvoplánový drumandbass. Ve stejném duchu se ponese i jejich debutové album.

To vyjde na konci března a ponese název „Something Blue“. Blocks & Escher, kteří kromě práce pro Metalheadz vedou také svůj vlastní label Narratives Music, na něm usilovně pracují již od roku 2014, tedy od doby, kdy se poprvé objevili na značce Metalheadz se svým prvním EPčkem. Lidé z Metalheadz o albu mluví jako o desce, která vstupuje do různých zákoutí drumandbassu, až daleko za hranice jungle music, a přináší s sebou melodický, často až emocionální zvuk. Album nabídne celkem jedenáct tracků, přičemž venku je zatím pouze ukázka skladby „Something Borrowed, Something Blue“, která jasně ukazuje, v jakém stylu se bude deska odvíjet.

Album „Something Blue“ vychází 30. Března, přičemž jeho tří trackový sampler vyjde už 16.března. Zakoupit si jej můžete například na stránkách labelu Metalheadz:

Tracklist:

01. Vigil

02. One Touch

03. Breaking The Waves

04. Gulls

05. Haunt

06. Witch Hunt

07. Sea feat. Jennifer Hall

08. Your Ghost

09. Emerald

10. Wings

11. Something Borrowed, Something Blue

Sledujte také:

Blocks & Escher FB Fanpage

Narratives Music Bandcamp

publikoval STANJAH