Stuartův další Nepodcast

I když toho už moc nepíšu, stejně mi dochází slova. Nepodcast naštěstí přináší vjemy zvukové. Čtrnáctý díl je venku.


22. 5. 2018, publikoval STUART

V tomto díle navzdory počasí ubylo sluníčkových melodií. Tentokrát je to temnější, deepovější. Opět jsem nezapomněl na českou scénu a takový Psyek si tu užije hned dvojitou porci slávy. Poslouchejte, komentujte, sdílejte. A zase za měsíc.

Stuart – Nepodcast #014 download



Kletis – Naboo

Free label brněnské party Soul Ex Machina jsem měl v hledáčku delší dobu. Track Naboo má na svědomí Dominik Knap aka Kletis. Taky v tom slyšíte Homemade Weapons?

Naboo na SoundCloudu

Psyek – Sinking

Po delší době se probral CZ label Margin Audio, za kterým stojí Touchwood a Annita. Release s pořadovým číslem 004 obstaral Psyek. Vybral jsem drumfunkem načichlý banger Sinking.

Spitfires In Space / Sinking na Bandcampu

Circuits – Designer Drugs

Za projektem Circuits se skrývá šéf labelu Critical Music Kasra a producent Inside Info. Výsledkem spolupráce je křišťálově čistý zvuk v podobě Coming Through EP.

Coming Through EP na SoundCloudu

Monty & Hyroglifics feat. Benabu – The Glow

Monty. Zase a znova. Ten kluk se v loňském roce zjevil jako přízrak a od té doby vysílá do světa pecku za peckou. Na tracku The Glow se podílel Hyroglifics, vokály nazpíval Benabu. Je součástí EP Folio/1 z Perezova 1985 Music.

Folio/1 na SoundCloudu

Marcus Intalex – Deep Stepper

Od smrti Marcuse Intalexe uplynul již rok, ale jeho hudba naštěstí žije dál. Deep Stepper je jedním ze 3 tracků na EP, které vyšlo na labelu Sunandbass Recordings.

Marcus Intalex EP na Void Vinyl

Zed Bias – Pick Up the Pieces (Skeptical Remix) (feat. Boudah)

Loňské album Different Response od Zed Bias se dočkalo remixů. Slušivý deepový kabát ušil tracku Pick Up The Pieces producent Skeptical. Tomu na začátku června vychází na Exit Records album.

Pick Up the Pieces (Skeptical Remix) na SoundCloudu

Psyek – Not now babe! I'm compressing.

Tohle EP musíte milovat už podle názvu. This could be us, but I run a record label and you don't exist. Připočtěme k tomu úžasnou grafickou práci na artworku a release roku už nemusíme dál hledat. Tohle je komplexní práce. Doufám, že se dočkáme i videoklipu. Nebo radši ne…

This could be us, but I run a record label and you don't exist EP na Beatportu

Zed Bias – Give Up the Ghost (Calibre Remix) (feat. Nasrawi & Disco Puppet)

Calibre remixy umí, to jsme si hned dvojnásobně ukázali v minulém Nepodcastu. Povedl se i druhý z Different Response Remixes.

Different Response Remixes na Bandcampu

Out Of Fuel – Feel It

Tahle finská dvojka mě baví čím dál víc. V tracku Feel It, který vyšel jako součást kompilace New Blood 018 labelu Med School, ukazují, že kromě halfstepu umí i zábavné rollery.

New Blood 018 na shopu Hospital Records

Unglued – Chicken in a Spacesuit

Tenhle track je tu hlavně kvůli názvu. A taky je to zatraceně povedený roller. Unglued je 23letý mladík z Brightonu, ale produkci už se nějaký ten pátek věnuje. Vydat debut rovnou na Hospital Records? Slušná práce.

Chicken in a Spacesuit na Beatportu

Zero T & Unitsouled – Right Stuff (feat. Need For Mirrors)

Spolupráce Zero T a Unitsouled, což je elektronicko-jazzová dvojka, vyústila ve společné EP na Lenzmanově labelu The North Quarter.

Zero T & Unitsouled – Baby Grand na SoundCloudu

Satl – Everything Anything

Liquid ale chybět nesmí. Můj oblíbenec Satl vydal na Integral Records další výborné EP s názvem Everything Anything.

Everything Anything EP na SoundCloudu

facebook.com/stu­art.dnkru
mixcloud.com/stu­artt

publikoval STUART