Nepodcast #015 od Stuarta

I když jsem byl na dovolené, i tam jsem přemýšlel o tom, co bude v dalším Nepodcastu. Ne, kecám, dal jsem si pauzu. Ale ani to neohrozilo nový předprázdnino­vý díl.


24. 6. 2018, publikoval STUART

Materiál sbírám průběžně, tentokrát mi ve výběru pomohli i Zeal z Dreamworkers se svojí novinkou a SBSTRD, který mi kromě nejnovějšího singlu poslal i jednu starší nevydanou věc. Jinak si prosvištíme remixy BCeeho, nové album Skepticala nebo třeba EP od Halogenixe.

Stuart – Nepodcast #015 download



SBSTRD – Hikikomori

Ani tentokrát nechybí český label Margin Audio. Track Hikikomori vás svojí atmosférou pošle do země vycházejícího slunce.

Stone Temple / Hikikomori na Bandcampu

Halogenix – Embers

Jak už asi víte, Halogenix opustil Ivy Lab a pokračuje dál samostatně. Jeho nové EP na Critical Music s názvem Deep News ovšem jede v zaběhlých kolejích. Několik minimalistických deepovek doplněných o halfstep. Do Nepodcastu jsem vybral roller Embers.

Deep News na webu Critical Music

Gerra & Stone – Recognise ft. Jordan Jnr

Dvojice Gerra & Stone připravila pro Vandal Records 3trackové EP, jehož součástí je track Recognise, který o vokály doplnil Jordan Jnr.

Recognise EP na Bandcampu

Skeptical – Freudian Slip

Ukázka ze Skepticalova debutového alba na Exit Records. Ono se může zdát na první poslech jednotvárné, ale jako celek dává smysl.

Enjoy This Trip LP na Bandcampu

BCee & Logistics – Had It All (Monty Remix)

To by bylo, aby tu chyběl Monty. Tentokrát se tu objevuje prostřednictvím remixu tracku Had It All, původně od BCeeho a Logisticse. Je to součást remixového EP loňského BCeeho alba Northpoint.

Northpoint Remixes na Bandcampu

Dreamworkers feat. Katrin – Fallin (Vocal Mix)

Další zářez projektu Dreamworkers na brazilském labelu DNBB Digital. Spolupráce se zpěvačkou Katrin.

Fallin na Juno Download

Phil:osophy – Searching for Meaning

Společný projekt, pod kterým jsou podepsaní Phil Tangent a Philth, představuje druhé EP. Opět je to na Integral Records a nese název Searching For Meaning. Stejnojmenný track jsem vybral i do červnového Nepodcastu.

Searching for Meaning na webu Integral Records

Oliver Ferrer – Looking for Someone

Pozor, pozor, čerstvý liquid funk! Oliver pochází z Brazílie, má za sebou releasy na Fokuz Recordings, Soul Deep Recordings nebo vlastním labelu LuvDisaster a tohle je jeho premiéra na slavném Markyho labelu Innerground Records

True Love / Looking for Someone na SoundCloudu

Tokyo Prose – Journey Inwards

Dárek pro všechny fanoušky si připravil můj oblíbený label The North Quarter. Release označený jako NQ00X, tři tracky zadarmo a mezi nimi i tento od Tokyo Prose. Tam se v souvislosti s tímto labelem chystá i něco dalšího. Natěšenost.

NQ00X na Bandcampu

BCee – Black Sky (Lenzman Remix) (feat. Thomas Oliver)

A druhá ukázka z povedené remixové kompilace. Track Black Sky přepracoval Lenzman. Co zůstalo, jsou skvělé vokály Thomase Olivera.

Black Sky (Lenzman Remix) na YouTube

L-Side – The Gentleman (4MARCUS)

Brazilský producent L-Side vzdal v tracku The Gentleman hold legendárnímu Marcusovi Intalexovi. Zadarmo ke stažení na jeho SoundCloudu.

The Gentleman (4MARCUS) na SoundCloudu

Rudimental – Baby (SBSTRD Remix)

Na závěr jedna exkluzivita (haha). Tenhle povedený remix / bootleg hitovky Baby od Rudimental vytvořil SBSTRD už pár let nazpátek a s velkou pravděpodobností jste ho ještě neslyšeli. Až do teď.

SBSTRD na Facebooku

facebook.com/stu­art.dnkru
mixcloud.com/stu­artt

publikoval STUART