Šestnáctý Nepodcast je online

V době, kdy se naplno rozjíždí festivalová sezóna a děti jsou šťastné, protože si ještě neuvědomují jak rychle uteče těch ubohých osm týdnů, vyšlo opravdu hodně pohádkového drumandbassu. A toho je plná i aktuální Nepodcastová šestnáctka.


22. 7. 2018, publikoval STUART

Tokyo Prose, Calibre, LSB a mnozí další se postarali o to, aby tenhle ošklivý svět byl o něco krásnější. Dvojka Gerra & Stone se pomalu propracovává mezi Nepodcastové stálice, Bop opět ukázal svůj nezaměnitelný styl a Foreign Concept vystřihl skvělé deepové EP. Součástí české repre jsou (nebo spíš je) Dreamworkers, ale fakt to nesouvisí s tím, že je to kámoš. Protože za drobné všimné tu můžeš být i ty.

Stuart – Nepodcast #016 download



Mitekiss – Farmost (feat. Emer Dineen)

Mitekiss na sebe v loňském roce upozornil hlavně EPčkem Some People a taky remixem Just One Second. Teď už je upsaný pod Hospitalem a single Farmost je jeho první samostatný release v týmu Tonyho Colemana. Krása!

Farmost na YouTube

LSB – Space Between

Už první releasem na vlastním labelu footnotes nastavil LSB laťku vysoko. Očividně se to ale dá posouvat ještě hodně někam.

Roots EP na Bandcampu

The Vanguard Project – Blacklist (Bop Remix)

Společný projekt BCeeho a Villema už funguje přes dva roky a šesté EP na Spearheadu je remixové. Já jsem vybral originální předělávku tracku Blacklist od Bopa. Jeho rukopis určitě poznáte.

Volume 6 na Bandcampu

Redeyes – Soft Light

Track Soft Light je součástí čtvrtého dílu kompilace Modern Soul labelu Vandal Records. Kvalita, byť asi s omezenou dobou trvanlivosti. Vybere si každý.

Modern Soul 4 LP na SoundCloudu

Dreamworkers – Deep Valley

Zlomeniny ze západu. Deep Valley vyšlo pod značkou Westpoint Music na Unity EP, které si můžete stáhnout zdarma na SoundCloudu. Klikejte na odkaz níže.

Unity EP na SoundCloudu

Tokyo Prose – Innate Motion

V době, kdy tohle čtete a posloucháte, už je venku celé album s názvem Wild Grace, které mě po víc jak roce donutilo koupit hudbu v zastaralém formátu asfaltového kulatého výlisku. Určitě se k němu ještě vrátím, teď vezměte zavděk trackem Innate Motion, který se objevil na prvním sampleru.

Innate Motion na SoundCloudu

Calibre – Addict

Já to píšu vždycky, takže už to psát nebudu. Poslechněte si celé album.

Shelflife 5 na Bandcampu

Electrosoul System & Liquitek – East Point

Fonky liquidní spolupráce ruských producentů. Z mého pohledu dávám další bezvýznamné plus za artwork.

Stupid Bolids / East Point na SoundCloudu

Macca & Loz Contreras – I Need You (feat. Vector)

Další společné EP liquidářů Macca & Loz Contreras. Tentokrát na labelu Spearhead Records.

Lost Origins na webu Spearhead Records

Gerra & Stone – Shift

A další ukázka z Modern Soul 4 LP, která trochu zkrotí ty melodické pohádky.

Shift na SoundCloudu

Foreign Concept – Gozen

Když nepočítám několik remixů a nějaký ten track na Critical kompilacích, nechal nás Foreign Concept čekat na nový materiál víc jak rok a půl. Ale vyplatilo se.

Gozen EP na SoundCloudu

Ownglow – Wonder

Tenhle mladý producent původem z Arizony se mi do hledáčku dostal poměřně nedávno. Aktuální release zní poměrně neotřele, snad bude pokračovat stejnou cestou.

Wonder na YouTube

Jubei, Marcus Intalex – Fanny's Ya Aunt

Single pro Metalheadz vznikl během dvou společných session v Manchesteru. Unikátní spojení dvou producentů, které se již bohužel nezopakuje.

Lubbly Jubbly / Fanny's Ya Aunt na Bandcampu

LSB – Roots

Pokud byste ten na začátku zmiňovaný pohádkový drumandbass chtěli někomu vysvětlit během pěti minut. Druhá ukázka z EP na footnotes, která mu i dala jméno.

Roots na YouTube

facebook.com/stu­art.dnkru
mixcloud.com/stu­artt

publikoval STUART