Stuart a jeho Nepodcast #017

Melodie, vokály a slunce v duši, i když vás to vedro už nehorázně irituje. V převážně liquidní selekci dostali prostor ostřílení borci i mladé pušky. Nepodcast #017 je tu.


20. 8. 2018, publikoval STUART

Obsah Nepodcastu samozřejmě odráží to, co v současnosti nejvíc hraju. Teď je to liquid funk a na rozdíl od prvních dílů, kde se víc experimentovalo nebo střídaly subžánry, můžou znít aktuální mixy jednotvárně. Nebo více konzistentně, záleží na úhlu pohledu. Častěji než dřív se stane, že se track, co mě zaujme, do výběru vůbec nedostane, protože nezapadne do celkového konceptu. Ale rád bych to alespoň částečně napravil a vedle mixovaného setu doplnil i to, co se nevešlo. Jak to provedu? Sledujte mojí fanpage na FB a budete vědět všechno. Zatím si poslechněte aktuální sedmnáctý díl, který můžete brát jako přípravu na další Shadowbox Open Air, který se koná v sobotu 25. 8. na pražské Štvanici a jako headliner se představí Zero T. Přijďte, bude to velký.

Stuart – Nepodcast #017 download



Seba & Manos – Etherall

Spolupráce, která prostě nemůže dopadnout špatně. Švédský Seba a multižánrový vokalista Robert Manos. Vyšlo na Paradox Music.

Etherall na SoundCloudu

Naibu – Achille

Kouzelník Naibu vykouzlil kouzelný single. Ten je součástí alba Manœuvres, které vyjde v září na labelu Horizons Music.

Achille / Red Hand na SoundCloudu

Kori – Safe At Last (Bert H Remix) (feat. Elle Chante)

Producent Kori o sobě píše, že je bezejmenný cestovatel a tvoří ambientnější polohy elektroniky. V počátcích mého vztahu s elektronickou hudbou se tomu myslím říkalo postdubstep. Track Safe At Last oblékl do slušivého liquidního kabátu moskevský mladík jménem Bert Khacharyan aka Bert H.

Safe At Last (Bert H Remix) na SoundCloudu

Tokyo Prose – Brilliant Corners

Nové album Tokyo Prose jsem tu vychvaloval do nebes už minule. A o tracku Brilliant Corners už teď můžu říct, že se určitě zařadí mezi moje top ten letošního roku.

Brilliant Corners na YouTube

Calibre & Jet Li – Push Through It

A zase ten Calibre. Tentokrát ve spolupráci s irským producentem Jet Li. Vynikající vibe. Vyšlo na Function Records.

Push Through It na YouTube

Eastcolors – Crooked Cops

Jestli víte, z čeho je ten sample, hoďte mi to do komentů. Liquidní roller je součástí EP Words Don't Matter (Demand Records).

Words Don't Matter EP na Bandcampu

Walk:r – All I Need (Ash:Ram Remix) (feat. Charli Brix)

Remix tracku All I Need od Walk:r se objevuje na Really Mine EP (Celsius Recordings) a je to práce poměrně nového projektu Ash:Ram. Pod tímto názvem se skrývá dvojice producentů Critical Event a Radicall.

Really Mine EP na SoundCloudu

Need For Mirrors – Crystalline

Joe Moses aka NFM. Další jméno, které tady můžete slyšet často. Jeho nejnovější release vyšel pod labelem Spearhead Records. Z EP Crystalline jsem vybral stejnojmenný track.

Crystalline EP na Bandcampu

Pola & Bryson – 24/7

V době, kdy budete číst tenhle článek a poslouchat Nepodcast, bude druhé studiové album (a první na Shogun Audio) této producentské dvojky už pravděpodobně venku. Lost In Thought vychází 24. srpna a track 24/7 je první single.

24/7 na YouTube

Air.K & Cephei – Way Home

Johannes & Uwe, producenti z Rakouska tvořící jako Air.K & Cephei, mají několik zářezů na Fokuz Recordings nebo Disasztově Mainframe Recordings. Track Way Home se objevuje na EP Glow/2 z nové série Integral Records. A ano, tady můžu dělat chytráka, ten vysamplovaný vokál je Lana Del Rey.

Way Home na YouTube

Urbandawn – Gloria

Felipe Wrechiski známý jako Urbandawn patří do stáje Hospital Records. Zde také vyšlo na začátku srpna jeho nové EP Sleeping Awake.

Sleeping Awake na webu Hospital Records

Friction & JP Cooper – Dancing (Dawn Wall Remix)

Parketovka Dancing, kterou „zcivilizoval“ Dawn Wall. Ale nebudu lhát, když řeknu, že i ten originál je vlastně v pořádku.

Dancing (Dawn Wall Remix) na YouTube

facebook.com/stu­art.dnkru
mixcloud.com/stu­artt

publikoval STUART