Nepodcast #019 na stáncích a u benzínových pump

Konec října byl ve znamení testování tracků z Nepodcastu v ostrém provozu. Fungují. A doufám, že devatenáctka bude fungovat i na vašich přijímačích, ať už se nacházíte kdekoliv.


28. 10. 2018, publikoval STUART

I po letmém pohledu do tracklistu vám bude jasné, že se žádné překvapení konat nebude. Sampler z Mitekissova alba, ukázky z vynikajících EP od RoyGreen & Protone, SpectraSoul a Redeyese (tady se dá mluvit spíš o albu) nebo příjemný bootleg tracku Kāma od Maribou State. To vše proložené šlapacím deepem. A samozřejmě nezapomeňte na playlist na Spotify, protože třeba nové EP od Breakage by bylo škoda minout!

Stuart – Nepodcast #019 download



Mitekiss – Viewpoint (feat. Emilienne Chouadossi, Mr. Porter)

Album s názvem Crate Six Seven vyjde na Hospital Records už 2. listopadu a podle minimixu (odkaz níže) je určitě na co se těšit. My si ho tady rozebereme ještě detailněji.

Crate Six Seven (Album Mini-Mix) na YouTube

Dub Phizix – The Waterboy

Dub Phizix ve své typické halfstep poloze. Track The Waterboy je součástí OhmGrown Series 1, vyšlo na SenkaSonic.

OhmGrown Series 1 na Bandcampu

RoyGreen & Protone – Fortified (feat. Dan Stezo)

Nomads EP se opravdu povedlo. Kromě titulního tracku s vokalistkou Tali (ta má mimochodem nové album, přečti si článek od Stanjaha) nebo super liquidního rolleru Did They Know zde můžete najít právě Fortified, kde si zarapoval Dan Stezo.

Nomads EP na SoundCloudu

Jubei, Tyrone – Avalon

Arcane EP je kvalitativně hodně někde, slabý track aby člověk pohledal. Jubei ukázal, že stále umí. Sekundoval mu u toho Ben Duncan aka Tyrone.

Arcane EP na Bandcampu

Break – Hip Punch

Legendární Break už má nové album (páté studiové) nachystané, budeme si na něj muset počkat do 16. listopadu. Takže zatím jenom sampler.

Hip Punch na YouTube

GLXY – Infinite (feat. Zero T, Solah)

A když jsme u těch samplerů… V době publikování nového Nepodcastu už je EP Chiral od mé oblíbené dvojice GLXY venku, ale zatím vezměte zavděk trackem Infinite. Spolupracoval na něm i Zero T a vokalistka Solah.

Infinite na YouTube

Kyrist – Hoodlum

Bristolská producentka už pevně zakotvila na slavném labelu Dispatch Recordings. Její nejnovější počin je 5trackové EP s názvem Fragment.

Fragment EP na webu Dispatch Recordings

Maribou State – Kāma (ALB Bootleg)

Pokud byste se mě zeptali na nejzajímavější releasy tohoto roku, nové album Maribou State by mezi nimi rozhodně nechybělo. O to víc mě potěšil drumandbassový bootleg tracku Kāma, který do světa vypustil producent ALB.

Kāma (ALB Bootleg) na SoundCloudu

The Upbeats & Halogenix – Kronan

Nejnovější release novozélandských The Upbeats nese název No Sleep 'Til Japan & Iceland a mezi sedmi tracky najdete i kolaboraci s Halogenixem. Skvělá deepovka.

Kronan na SoundCloudu

SpectraSoul – Silence (feat. LSB)

Silence EP jsem si koupil na vinylu. A nejen kvůli nádhernému vizuálu. Untitled Horn jsme si ukázali minule, teď jsem vsadil na skvělou soulful liquidovku Silence, se kterou Spektráčům pomáhal LSB.

Silence EP na Bandcampu

Mohican Sun – Trade Winds

Tady bych se opakoval, pořád mě to baví. I když Trade Winds je jediný track, který mě na Purple World EP zaujal.

Trade Winds na YouTube

Krakota – Callback

Nějaké to tanyny je občas třeba. A zrovna Krakota tohle umí.

Callback na YouTube

Redeyes – Late Night Jam (feat. Tyler Daley)

Slušnou nálož muziky si přichystal Redeyes na labelu The North Quarter. Broken Soul obsahuje 12 tracků, není to jenom o drumandbassu a funguje jako celek.

Broken Soul na Bandcampu

facebook.com/stu­art.dnkru
mixcloud.com/stu­artt
Nepodcast playlist na Spotify

publikoval STUART