Hydro hostem páteční Double Trouble

Podzim pomalu ukazuje svou pravou tvář, a i když počasí ještě sem tam láká k venkovnímu posezení, noci už jsou chladné a nevlídné proto je se západem slunce rozumný zalézt někam do tepla klubu, třeba zrovna 16. listopadu na Double Trouble v Crossu. Pokud tě nezahřeje třeba panák, tak my ti zaručíme, že produkce našich headlinerů prostupující klubem určitě jo!


13. 11. 2018, publikoval STANJAH

Je to temný, je to libový, je to deepový, je to Hydro ! Pražáci z Liquid DnB Crew, kteří mají pod palcem spodní stage zaměřenou na inteligentnější polohy drumandbassu, si pro své fanoušky tentokrát připravili nefalšovanou nálož převážně deepové selekce. Ale nebojte se, i liquid a soulful drumandbass zde dostanou svůj prostor. Ty nejhlubší deepový polohy očekávejte hlavně od zahraničního hosta večera, kterým se pro tentokrát stal britský zástupce labelu Metalheadz a producentský kouzelník Hydro. Ten se svou produkcí blýskl na značkách jako Horizons Music, Quarantine, Symmetry, Dispatch a samozřejmě výše zmíněné Metalheadz. Svými releasy pravidelně dokazuje, že patří ke špičce svého žánru a na výsluní jej mimo jiné také dostala jeho kolaborace s Breakem, jejichž společné tracky se pokaždé těší velké přízni fanoušků po celém světě. Vlastní skladby produkuje od roku 2003, kdy mu vyšel první release na Fiercově labelu Quarantine, což svědčí o tom, že nás v Crossu čeká fantastické hudební menu z jeho současné tvorby a možná zabrousíme i do dob minulých, kdo ví?! Kromě Hydra se samozřejmě můžete těšit i na zástupce tuzemské drumandbassové scény. Tu nyní zastoupí true vinyl lover, Matyx, který ve svém bagu plném asfaltu skrývá nejeden sexy release. No a v neposlední řadě nesmí chybět ani pořadatelská reprezentace z Liquid DnB Crew v plném složení Theya, Blofeld, Runky, SHFT, Fallen Gemini a Stanjah. Karty jsou rozdaný, v programu je rozhodně z čeho vybírat a pokud to nepřeženeme s chlastem, tak bude i na co vzpomínat !

Horní stage pod palcem Drumbassterds samozřejmě klasicky nabídne tvrdší odnož drumandbassu. Jako hlavní headliner zde vystoupí holandské duo Mind Theory, druhým headlinerem je mladý sympatický producent z Paříže jménem Bobby, ovšem ani na support se nesmí zapomínat. O ten se postará pořadatelská Drumbassterds crew se svými hosty, v nichž si každý najde to co by si rád poslechl. Takže pokud fandíš mainstreamu v přesných rychlých mixech, rozhodně si počkej na set Volume Plus. Pokud dáváš přednost temné straně dnb, Houbass ukojí tvoji touhu po neurofunku. Jestli si nerozhodný a volil by si kombinaci obojího, jistě posečkej na set time R-Flyera, který si pro vás připraví kombinaci neurofunku, mainstremu či jump-upu. Nejčerstvějším přirůstkem drumbasstardí crew je Chombo a i jeho set time proložený starými peckami tě určitě nezklame. Na hlavní stage však pozvaní přijali ještě tři další hosti. Prvním je československá kolaborace v podobě dvojičky Ripple, ve které nalezneme Pmdr a Spilla. Jedni z nejšikovnějších producentů u nás se představí se svým našláplým setem a proto by byla škoda o ně přijít. Dalším kdo zde zahraje písničku jsou znojemští Breakfast. V neposlední řadě jako vždy na Double Trouble vystoupí Ozy a Ludkey, kteří tradičně zahájí celý večer.

Pro více info sledujte fb event

publikoval STANJAH