Halogenix hostem prosincových Liquid Flights

Poslední letošní Liquid Flights v klubu Cross se kvapem blíží a partička Liquid DnB Crew si pro své fanoušky opět připravila hosta, který se u nás zas tak často neobjevuje. Halogenix zavítá do Crossu už za čtrnáct dní.


6. 12. 2018, publikoval STANJAH

Tak jak? Zima nám už naplno vystrčila růžky a s první nadílkou sněhu a teplotami pod bodem mrazu dorazili i první zimní deprese. Ale nezoufejte, svět se stále může stát lepším místem k životu. A může se tak stát již velmi brzy! Konkrétně v pátek 21. prosince, kdy si pro vás pražská Liquid DnB Crew připravila další vydání své jedinečné klubové noci s názvem Liquid Flights, která se tradičně uskuteční v krásných prostorách holešovického centra hudebního dění, v klubu Cross. Zapomeňte proto na předvánoční shon a pečení cukroví, o tom to celé přeci vůbec není. Co na tom, že nestíháte pro své blízké sehnat všechny ty materiální statky, bez kterých si neumíte Vánoce představit. Tyto svátky klidu a míru byste měli prožít především v pohodě, no a proč s tím tedy nezačít už v pátek 21. prosince v Crossu na party Liquid Flights, co myslíte?

A na co že se to můžete těšit? No přece na dvě stage plné líbivých zvuků a melodií, příjemnou atmosféru, skvělé lidi, no zkrátka na hudební zážitek, který si budete ještě dlouho pamatovat! Hlavní stage bude i tentokrát patřit atmosférickému drumandbassu, konkrétně jeho subžánrům s názvy liquid funk, soulful a deep drumandbass. Nebudeme zde ale škatulkovat, každý správný fanoušek oduševnělejší stránky zlomených beatů si zde přijde na své. Jako hlavní hvězda večera se tentokrát představí londýnský producent a zástupce slavných labelů Metalheadz a Critical Music, kterému letos vyšlo mimo jiné také skvělé album s názvem „Deep News“ na výše zmíněné značce Critical. Stále nic? Řeč není o nikom jiném než o talentovaném producentovi, jenž si uměleckým jménem říká Halogenix. Na scéně se poprvé objevil roku 2011 a od té doby se vypracoval mezi špičku současného drumandbassu a s každým dalším releasem dokazuje, že se s ním musí počítat. Jeho schopnost pracovat s atmosférou a kombinovat ve své tvorbě vícero hudebních stylů by mu mohl leckterý z jeho hudebních kolegů závidět. Je jasné, že se dočkáme skvělého a jen tak nevídaného hudebního zážitku. O český support se postará Peejay, jehož set na mikrofonu doplní MC Toshi, dále zahraje zástupce legendární české crew Shadowbox, Rudeboy, a nebudou chybět ani zástupci pořadatelské Liquidní krů. Ta zde bude zastoupena v kompletní sestavě v následujícím složení Theya, SHFT, Fallen Gemini, Blofeld, Runky a Stanjah.

Druhá stage bude koncipována oproti té hlavní především do temnějších a hlubších poloh britské klubové scény, techna a různých abstraktních poloh elektronické hudby. O parádní atmosféru nebude nouze především díky zvučnému headlinerovi, který jistě žádného z tanečníků nenechá klidným. Řeč je o Forest Drive West.Že netušíte o koho jde? Kombinace techna, abstraktní elektroniky a minimalismu napovídá, že to bude stát rozhodně za to! A ani český support není k zahození, WZ, hiddenboy, Hardware, arnii, Theya a Prokta, zde není zkrátka co řešit, předvánoční mejdan jak má být!

Samozřejmě ještě nesmíme zapomenout na vizuální stránku věci a vy se tak opět můžete těšit na skvělou oku lahodící projekci pod taktovkou partičky Duck The Mainstream. Takže tak, karty jsou rozdány a je jen na vás, jak s nimi naložíte. Party startuje v pátek 21. prosince ve 21 hodin a pokud si pospíšíte, tak do 22 hodiny máte vstup za 100 korun, poté bude vstup za 180,– Kč. Samozřejmě jsou i jiné kluby a mejdany, ale ruku na srdce, opravdu si chcete nechat ujít poslední letošní Liquid Flights? Myslíme si, že odpověď už teď známe a budeme se na Vás těšit v Crossu!

Pro další informace sledujte oficiální fb event:

publikoval STANJAH