Nepodcast #023 vypuštěn

Liquid funk i deepovky s velkou českou účastí. Tak se dá ve stručnosti popsat Nepodcast #023.


22. 2. 2019, publikoval STUART

Na co se v únorovém vydání můžete těšit? Jak už bylo naznačeno v úvodu, v první půlce to je to liquid funk v taneční i melancholičtější podobě. V té druhé se trošku přitvrdí. Velkou radost mám i z početného zástupu CZ producentů v tomto díle. Nepodcast si tradičně můžete přehrát na Mixcloudu nebo stáhnout v mp3 podobě, připomenout musím samozřejmě i Spotify playlist.

Stuart – Nepodcast #023 download



LEVELZ – Reach For The Sky (Biome Remix) [LVL 38.2]

Početný manchesterský kolektiv raperů a producentů vypustil v zimě soundtrack k válečce na pláži.

Reach For The Sky na YouTube

Logistics – Levitate

Track z kompilace Sick Music 2019, která vyšla na labelu Hospital Records. Jak už to u nich bývá zvykem, potkávají se zde totální hovadiny s velice kvalitními tracky.

Sick Music 2019 (Album Mini-Mix) na SoundCloudu

Kubatko – Yeonnam (feat. UZA & Jo Joonghyun)

První český zástupce v tomto díle. Kubatko se nám téměř rok od vydání alba Tomtor připomněl tímhle příjemným singlem.

Yeonnam na SoundCloudu

Promenade – The Longest Way

Další česká stopa. Z Itálie. Francesco už tu teda nějakou dobu žije a provozuje label BNC Express. A právě na něm vyjde jeho album Ballads, track Longest Way je druhý sampler.

The Longest Way na SoundCloudu

Twisted:Minds – Problem

Dvojku Twisted:Minds (Micros & Pe:te) určitě znáte jako DJs. Zástupci Let It Roll bookingu teď rozjíždí i produkci a jejich první počin s názvem Problem vyšel na kompilaci Earl Grey nizozemského labelu High Tea Music.

Problem na YouTube

Alix Perez & Monty – Good To Me

1985 Music patří k mým nejoblíbenějším labelům a není divu, že se objevuje skoro v každém Nepodcastu. Tentokrát to je společná práce Alixe Pereze a Montyho. Track Good To Me je první ukázka z připravované kompilace EDITION 2, která vyjde 1. března.

Good To Me na SoundCloudu

Satl – Movin On

Polský kolibřík vydává jednu soulful pecku za druhou. Track Movin On vyšel na labelu Intergral Records v rámci série EP kompilací Glow.

Glow/3 na Bandcampu

Anile – Earth & Mars

Součást releasu Sheets of Empty Canvas, který v době psaní článku už vyšel (label The North Quarter), ale při míchání byl venku jen track Earth & Mars. Příště se můžete těšit na nášup!

Earth & Mars na SoundCloudu

Rift – Myrkur (Hyroglifics Remix)

Track od alespoň pro mě neznámého londýnského producenta Rifta si vzal do parády Hyroglifics. Najdete ho na Altered EP – 10trackové kompilaci značky Differential Recordings.

Myrkur (Hyroglifics Remix) na SoundCloudu

Grey Code – King's Rock

Spencer Warren aka Grey Code má za sebou teprve pár releasů na Dispatch a Methlab Recordings. Ale jeho debut na Metalheadz, 6trackové EP Reprieve, je jedno velký dobrý. Těším se na další materiál.

Reprieve EP na Metalheadz

Fingerprint – Apollo

Posila Shadowbox crew z Plzně – Ne a Membrain jako producentská dvojice Fingerprint. Deepovku Apollo si můžete stáhnout zadarmo na odkazu níže.

Apollo na SoundCloudu

Seba & Manos – Storm

A na závěr skvělá spolupráce severského drumandbassového virtuose Seby a zpěváka Roberta Manose. EP Evergreen obsahuje 4 tracky a vyšlo v lednu na labelu Secret Operations.

Evergreen EP na SoundCloudu

facebook.com/stu­art.dnkru
mixcloud.com/stu­artt
Nepodcast playlist na Spotify

publikoval STUART