Shadowbox mafie se rozrůstá do Plzně. Přivítejte Fingerprint!

Řady naší crew se dlouho neproměnily a my si konečně řekli, že je na čase s tím něco udělat. Jsou totiž lidi, o kterých víte, že to, co dělají, dělají dobře. Věříme, že to platí o všech DJs Shadowbox mafie, ale v hledáčku máme i jiné…


11. 3. 2019, publikoval RUDEBOY

Máme na mysli třeba někoho, kdo stojí za plzeňským mejdanem Drum Session, který uplynulý víkend oslavil 5 let a na kterém jste mohli zajít na smetánku od Commix po Ant TC1. Někoho, kdo produkuje super tracky (a zatím si je tak trochu schovává do šuplíku). A taky někoho, kdo to za mixem umí jedna báseň. Mluvíme o dvojici Ne + Membrain, klucích z Plzně, které jsme nově zařadili na soupisku Shadowbox crew!



S Fingerprint jsme se dali do řeči už ve chvíli, kdy hráli každý sólo. Membrain i Ne jsou skvělými DJs a rozjíždějí kvalitní drum & bassovou scénu v Plzni, kde nově také vysílá Radio 1. Vzhledem k tomu, že Shadowbox je se stejnojmenným radiovým pořadem úzce propojen, byla okamžitě na spadnutí užší spolupráce – párkrát jsme se oťukali v rádiu a dohodli se, že to dáme dohromady. Přivítejte Fingerprint!

Dejte si jejich track Apollo (vyšel free na začátku toho roku). Pošlete jim like na Facebooku a sledujte je na Soundcloudu. A zajděte na ně třeba na 20. narozeninách Shadowboxu, kde zahrají premiérově v modrých barvách Shadowboxu po boku dBridge a Forbidden Society.

publikoval RUDEBOY
Shadowbox DJ a moderátor našeho pořadu na Radiu 1