20 let Shadowboxu oslavíme 3. května v Crossu s dBridgem

Psal se rok 1999 a na vlnách pražského Radia 1 se poprvé objevil pořad Shadowbox. Fast forward 20 let, za námi kopa mejdanů, večírků, open airů, článků, videí a radiových vysílání. Je rok 2019 a my jsme stále zde. A to je důvod k oslavě.


20. 4. 2019, publikoval RUDEBOY

3. května obsadíme obě patra pražského Cross Clubu, večer navíc otevře venkovním vystoupením skvělá kapela Hard To Frame, která v dubnu tohoto roku vydala své debutové album a na pomezí výše zmiňovaných žánrů a skvěle se tak do programu oslav hodí. Především si ale pojďme na rovinu říct, že nejvíc se suverénně těšíme na hlavního hosta večera – ve dvou setech se v Crossu představí dBridge (UK), šéf značky Exit Records, spolutvůrce projektu Autonomic, ex člen legendárních Bad Company. Skvělý selektor, DJ, future thinking osobnost – asi jsme si nedokázali lépe vybrat a jsme fakt moc rádi, že to Darrenovi vyšlo a přijede nám popřát ke kulatinám. Kromě očekávaného drum’n’bassového setu dá i dole rovně, což je pro něj poslední dobou ta oblíbenější poloha.

Popřát Shadowboxu to nejlepší do dalších dvaceti let dále dorazí také jeden z nejúspěšnějších tuzemských producentů, který se svou hudbou slaví úspěch po celém světě. Forbidden Society alias Jindřich Brejcha, zástupce temné strany drum’n’bassu, nedávno svou produkci posunul směrem k techy temnějšímu zvuku. Vydal skvělé deepové album „Fog Walk“ a své další producentské úspěchy hodlá sázet tímto směrem.

Kromě hlavních hostů v Crosssu zahrají Shadowbox DJs ve složení Koogi, Bifidus Aktif, Akira & Anakin, Philip TBC aka Filip Foreigner, Nitrous & 2K aka Nitropank, Sweg, Honey T, Rudeboy & M4Y4, Shaftling, Stanjah, Stuart a nováčci v Shadowbox mafii – Membrain & Ne aka Fingerprint. Oslava 20 let Shadowboxu začíná v pátek 3. května od 22 hodin, takže dorazte včas, čeká nás totiž mejdan, který se neopakuje!

Pro další informace sledujte facebook event: https://www.facebook.com/…64556892084/

a nezapomeňte také sledovat a poslouchat Shadowbox:

www.radio1.cz/shadowbox a www.mixcloud.com/…owbox_radio1

FB page: www.facebook.com/shadowboxcz/

Shadowbox na Radiu 1 FB page: www.facebook.com/…wbox.Radio1/

publikoval RUDEBOY
Shadowbox DJ a moderátor našeho pořadu na Radiu 1