Data 3 už tento pátek v Crossu

Drumbassterds a Liquid DnB Crew opět spojují síly a představují další vydání svého mejdanu Double Trouble. Hlavní stage obsadí srbský talent Untek, spodní stage pak bude ve znamení deepu, jehož vody zastupuje britský projekt Data 3.


20. 5. 2019, publikoval STANJAH

Jaro se nám již představuje v celé své kráse, příroda se již na plno probudila ze zimního spánku, a venkovní teploty každým dnem stoupají výš a výš. Zdá se, že je ideální čas odhodit kabáty a ze skříně vytáhnout trika a kraťasy, a po zimním lenošení se vrhnout na jarní úklid. No a k tomu je však zapotřebí i nějaké to odreagování nemyslíte? A pokud patříte k fanouškům kvalitního drumandbassu, tak pro Vás máme hudební nabídku, která snad ani nelze odmítnout. V pátek 24. května jsme na party Double Trouble, kterou my z Liquid DnB Crew připravujeme společně s Drumbassterds crew v pražském Crossu, pozvali zástupce deepového projektu, který se za poměrně krátkou dobu svého působení na scéně vyšplhal díky své kvalitní produkci na pomyslnou špičku, a patří k tomu vůbec nejlepšímu, co lze ve vodách drumandbassu, konkrétně pak deepu, najít. Projekt s názvem Data 3 jenž tvoří drojice známých a talentovaných producentů Harry Bryson, Dan Hartley a Alex Kostyakov, se v současné době se svou produkcí usadil na značce Shogun Audio, což už samo o sobě hovoří naprosto za vše. Propracovaný a novátorský zvukový projev, přesně to je signature Data 3, to samé pak platí i pro jejich DJ sety, které se vyznačují skvělou atmosférou a precizními mixy. K nám do Crossu dorazí projekt Data 3 reprezentovat talentovaný MD, který i samostatně tvoří velmi zajímavou hudbu. Sami jsme zvědaví, co si pro nás v pátek přichystá a zda budeme mít možnost slyšet i něco z nové produkce. A co víc? Data 3 se u nás představí vůbec poprvé, což je další důvod, proč si nenechat páteční mejdan ujít! Samozřejmě dále nebudou chybět a zástupci naší Liquidní krů ve složení Runky, Blofeld, SHFT, Fallen Gemini a Stanjah, kteří si jistě připraví sety se zajímavým hudebním příběhem. A nesmíme zapomenout ani na našeho dalšího hosta Hamaku, který celou party odstartuje. Takže si zapiš do diáře pátek 24. května, klub Cross – party Double Trouble, nálož kvalitního liquidu a deepu se zahraničním hostem, kterého u nás jen tak neuslyšíš!

Nesmíme zapomínat ani na naše parťáky z Drumbassterds crew, bez kterých by to zrátka nešlo. Ti si pro tentokrát na hlavní stage pozvali srbského řezníka jménem Untek, který se svou produkcí míří hodně vysoko a jeho sety překypují neskutečnou energií. Lepšího gratulanta pro své deváté narozeniny snad kluci ani vybrat nemohli. Ze Slovenska dále dorazí trojka Numa Be, Ls3ke a Dr. White, kteří rozhodně parket nenechají chvilku vydechnout, také dorazí dlouholetý zástupce tuzemské scény Penza, a samozřejmě nebude chybět kompletní Drumbassterds crew. No prostě to bude party jak má bejt, a navíc do deváté večerní bude vstup pouhých devět korun. Tady zkrátka nesmíš chybět!

Pro další informace sledujte oficiální FB event

publikoval STANJAH