Páteční Double Trouble s Facing Jinx v Crossu

Už tento pátek se v pražském Crossu uskuteční další pokračování klubovky Double Trouble. Na spodní stage, kterou má pod palcem Liquid DnB Crew vystoupí talentovaný kouzelník Facing Jinx, jemuž před nedávnem vyšel skvělý release u Hospital Records.


1. 7. 2019, publikoval STANJAH

Léto v plném proudu, teploty stoupají nad únosnou mez, a člověk by nejraději v těchto parných dnech zakotvil někde na pláži s vychlazeným drinkem. Nebudeme chodit kolem horké kaše, pláž sice nemáme, ale vychlazených drinků bude na baru více než dost. No a my ti k tomu nachystáme nálož kvalitní muziky v podání těch vůbec nejpovolanějších DJů tuzemské scény. Nejprve si ale pojďme představit našeho headlinera, kterým se tentokrát stal Facing Jinx, člověk zaměřující se na nejširší spektrum drumandbassu od liquidu, přes soulful, až po hutný nekompromisní deep. Své tracky vydal na věhlasném labelu Hospital Records, sám navíc vede vlastní hudební vydavatelství Peer Pressure. Ve svých setech pak klade důraz především na procítěné atmosféry a emoce, jejichž prostřednictvím mnohdy překvapí nejednoho tanečníka na parketě. Co víc k tomu dodat? Chystá se k nám jeden z nejtalentova­nějších producentů současného drumandbassu, jehož vystoupení bude rozhodně stát za to! O support se pak postarají pánové PeeJay, NoCure a Kamcza, kteří patří ke špičce tuzemské scény a jejich sety jsou vždy sázkou na jistotu. No a samozřejmě nesmí chybět ani zástupci pořadatelské Liquid DnB Crew, jejíž řady nyní zastoupí Blofeld, SHFT a Runky, který zde navíc oslaví své narozeniny. Takže o důvod víc stavit se na drink a naskočit tak do rozjetého vlaku, který se zastaví až v brzkých ranních hodinách s východem slunce nad stověžatou Prahou. Budeme se na tebe těšit v pátek 5. Července v klubu Cross!

Hlavní stage pod taktovkou Drumbassterds bude jako headlinera hostit slovenského producenta, který si říká Minor Rain. Ten upsal své tracky u známých značek Renegade Hardware nebo Dispatch, takže je jasné, že se bude rozhodně na co těšit! Dále vystoupí Jay-Jay Gouveda z Německa, Volume Plus, Houbass, Chombo, R-Flyer, Skáčko, Hamham Ghostbuster, Ozy & Ludkey a Lifesize MC.

Další info na facebooku

publikoval STANJAH