Jubei hostem páteční Zlomené scény

V pátek 7. února se v designových prostorách Café Nona sídlící v budově Nové scény Národního divadla uskuteční první letošní Zlomená scéna. Pořadatelé Kamcza & Eska si pro tentokrát pozvali zástupce tvrdšího jádra drumandbassu než obvykle. Z Velké Británie dorazí Jubei, o support se pak postará domácí producent Rido, talentovaný Entita a samozřejmě pořadatelské duo Kamcza & Eska. Mejdan se kvapem blíží, takže teď je ten nejvyšší čas si říct, kdo že je to vlastně ten Jubei…


3. 2. 2020, publikoval STANJAH

Jubei je hrubej! No jasně že jo, tohle slovní spojení platí už nějaký ten pátek. A platilo to ještě dřív, než se svou produkcí zakotvil u Metalheadz. Jubei poprvé vystrčil růžky v roce 2006, kdy se na labelu Emcee Recordings objevuje dvojice tracků „Still There“ a „Harvester“, na kterých spolupracoval spolu s Breakage.

Zlom přišel po přesunu do Newcastlu kde se seznamuje s Phobiou, přičemž na sebe nenechávají čekat další releasy a zářez na značce Renegade Hardware. V té době pokládají stavební kámen Coded Music epickým releasem „Guillotine“, kde se remixových úloh chopil starý známý Breakage.

Za krátko na to už připravuje s Goldiem orchestrální počin „Sine Tempus“ pro BBC Proms a rovněž upisuje debutové EP u Metalheadz. Následují další zářezy u Shogun Audio, Exit Records, 31 Records, Critical a samořejmě pokračuje s vydáváním své specifické produkce u Metalheadz. Dnes jeho hudba patří k tomu nejlepšímu, co lze v dramandbassu najít, a zároveň je neuvěřitelně fresh. Takže Jubei, už to tam rubej!

Nezapomeňte sledovat FB event , kde najdete další informace a další hudbu.

publikoval STANJAH