Logistics - Headspace EP

Poslední únorový pátek vyšlo na labelu Hospital Records EP s názvem Headspace. Autorem není nikdo jiný, než drumandbassový matador Logistics.


1. 3. 2020, publikoval STUART

Headspace EP navazuje na předchozí Waveforms a je součástí série tří EP. V popisu samotného labelu se píše, že jde o propojení zvuku minulosti, současnosti i budoucnosti. Když se oprostíme od vzletných marketingových frází, nezbývá než souhlasit. Jeho tvorba si pořád alespoň částečně zachovává kouzlo, které měly jeho releasy před více než deseti lety a zároveň je kombinuje s „trendy“ prvky.

Aktuální EP obsahuje 4 tracky, na kterých spolupracoval s dalšími umělci. O vokály v úvodní Stay True se postaral Thomas Oliver, novozélandský zpěvák nyní žijící v Berlíně. V pozitivně naladěném tracku Brand New Beginning se objevuje Inja, vítěz kategorie Best MC v Drum&BassArena Awards. Kompletní obrázek doplňují liquidní rollery (pokud se to slovo může ještě používat) Rebuild a Headspace.



Rozcestník na streamovací služby i možnosti zakoupení releasu v digitálním formátu i na vinylu najdete pod tímto odkazem.



Logistics – Headspace EP (NHS372)

  1. Logistics – Stay True (feat. Thomas Oliver)
  2. Logistics – Rebuild
  3. Logistics – Brand New Beginning (feat. Inja)
  4. Logistics – Headspace

Headspace EP na webu Hospital Records
facebook.com/lo­gisticsdnb
facebook.com/hos­pitalrecords

publikoval STUART