Promenade chystá pokračování debutového alba Ballads

Italský DJ a producent Francesco Oliveto, který vystupuje pod uměleckým jménem Promenade chystá na červen pokračování svého prvního alba Ballads. Deska s příznačným názvem Ballads 2 naváže na loňský debut a my se tak můžeme těšit na pořádnou porci nejen atmosférického liquidu.


6. 4. 2020, publikoval STANJAH

Je tomu bezmála rok, co Francesco alias Promenade vypustil do světa své debutové album s názvem „Ballads“. Tehdy nám představil rovných deset tracků, jenž balancovaly na pomezí melodického liquidfunku, atmosférického soulful drumandbassu a říznějšího deepu. Už v momentě vydání prvních „Ballads“ Francesco ve svém žižkovském studiu pracoval na pokračování, které podle jeho slov má navázat a rozvíjet hudební příběh jeho první desky.

Album s příhodným názvem „Ballads 2“ vyjde 15. června na Francescově labelu BNCexpress a nabídne celkem třináct nových skladeb, které učarují nejen všechny fanoušky liquidu, ale na své si přijdou i nadšenci do tanečnějších rytmů. Hlavní roli zde hraje jedinečná atmosféra, která vás rázem přenese na prosluněné italské pláže, zkrátka vás vtáhne a nepustí až do samého konce. My jsme již měli možnost slyšet celé album a můžeme s klidem prohlásit, že se rozhodně je na co těšit. To ostatně naznačují i dva samplery – šest měsíců starý track „BCN“, jímž Promenade oznámil chystané album, a na který před měsícem navázal peckou „Follow Me (In The Deep mix)“, která celé album poté zakončí.

publikoval STANJAH