Blíží se vydání poslední Med School kompilace

Po třinácti letech a téměř devádesátce vydaných releasů končí label Med School Music, sesterská a novým vlivům ve všech směrech otevřenější značka Hospital Records. Svou hudební cestu zpečetí poslední kompilací plnou více či méně známých jmen.


11. 4. 2020, publikoval STANJAH

Za třináct let své existence label Med School světu představil řadu jmen, jenž se v dnešní době již řadí mezi největší hvězdy světového drumandbassu. Etherwood, Keeno, Whiney, Bop a nejen oni se do širšího povědomí fanoušků dostali právě díky releasům na Med Schoolu. Důvodů, proč tento label ukončuje svou činnost je více, my se raději pojďme podívat na úplně poslední release, kterým Med School oficiálně ukončí svou hudební cestu.

Various Artists kompilace s názvem „Med School: Graduation“ přinese 23 nových tracků, každý od jiného interpreta. V nabídce tak najdeme tracky od jmen jako Etherwood, S.P.Y, Facing Jinx, Synkro, Villem a spousty dalších, jejichž tvorba je do jisté míry spojena právě s Med Schoolem. Label se tak se svými fanoušky loučí se ctí a představuje release plný skvělé hudby od zmáných producentů, ale i jmen, jenž na své objevení teprve čekají. Šéf labelu Hospital Records, Tony Colman, se ke konci značky Med School vyjádřil takto: „Med School byl skvělý label pro zariskování, od Syntaxe po The Erised a vše mezi tím. Bez rizik a nových talentů nemůžeme růst, a bez víry v naše rizika a nové talenty nejsme nic.“

Med School: Graduation vychází 24. dubna a ke koupi bude prostřednictvím shopu Hospital Records .

publikoval STANJAH