Koherent - Ripple Effect EP

Producentská dvojice Koherent má za sebou poměrně rychlý vzestup. Debutovali singlem na SGN:LTD v roce 2017, objevili se také na kompilacích New Blood 018 labelu Med School a dvou vydáních Point of Origin pod značkou Shogun Audio. Do „Shogun rodiny“ vstoupili Josh a Luke se svým Turning Point EP v březnu 2019. A právě tam vyšel v pátek 5. února i jejich nejnovější release, EP s názvem Ripple Effect.


6. 2. 2021, publikoval STUART

Aktuální 4trackové EP nabízí pestrou směs současného drumandbassu s moderním zvukem. Příjemná taneční skladba Endless Haze je doplněná decentním ženským vokálem, Rave Chatter sází na tvrdší notu. Hlavní linku tracku Talk to Me tvoří hostující zpěvačka Riya. Hutná basová linka se synth plochami a úžasným hlasem vytváří perfektní celek a za mě je to highlight celého releasu. EP zakončuje spolupráce s producentem Monrroe s názvem Need U.

Koherent si postupně vytvářejí svůj specifický zvuk a my se těšíme na jejich další tvorbu. A na dobu, kdy si jejich tracky budeme moct vychutnat i na tanečním parketu, protože tam přesně patří. Ripple Effect EP si můžete v digitální podobě pořídit na Bandcampu.



Koherent – Ripple Effect EP (SHA174)

  1. Koherent – Endless Haze
  2. Koherent – Rave Chatter
  3. Koherent – Talk To Me Ft. Riya
  4. Koherent & Monrroe – Need You

Koherent FB Fanpage
Shogun Audio

publikoval STUART