Lenzman - A Little While Longer

Náš oblíbenec Lenzman se od vydání alba Bobby téměř na dva roky producentsky odmlčel, pokud nepočítáme několik remixů. Nyní se vrací ve velkém stylu s releasem A Little While Longer.


16. 5. 2021, publikoval STUART

Lenzman se věnuje vlastnímu labelu The North Quarter, který vzniknul v roce 2016. A právě zde vyšlo i aktuální 8trackové mini LP, což je jeho první release na TNQ po 4 letech.

Předchozí album (Metalheadz) se dotýkalo témat jako je rodina a dětství, stejně se pokračuje i zde hned v úvodní tracku Lil Souljah, který je oslavou otcovství a kde hostuje Slay, MC z Manchesteru. Výrazné perkuse, prvky jungle a přijemná piano melodie doplněná decentními synťáky. Takhle se dá popsat celá nahrávka a potvrzuje to hned druhý track v pořadí Zusterliefde i další soulful skladby, Old Times's Sake a Yasukuni.

V Gimmie A Sec exceluje zpěvem i rapem Danny Sanchez. Na albu se objevují i další hosté a to Fox v tracku Starlight a polský talent Satl, který se podílel na skladbě Combo. Celé to zakončuje Down For Whatever, což je track, který se objevil na vůbec prvním releasu labelu The North Quarter (All For You EP). Tentokrát ale v remixu, o který se postaral Jubei.

A Little While Longer vyšlo 14. května a vy si ho můžete koupit v digitální podobě nebo na vinylu na Bandcampu







Lenzman – A Little While Longer

  1. Lenzman – Lil Souljah feat. Slay
  2. Lenzman – Zusterliefde
  3. Lenzman – Gimmie A Sec feat. Danny Sanchez
  4. Lenzman – Old Times' Sake
  5. Lenzman – Starlight feat. Fox
  6. Lenzman – Yasukuni
  7. Lenzman – Combo feat. Satl
  8. Lenzman – Down For Whatever (Jubei Remix)

Lenzman FB Fanpage
The North Quarter

publikoval STUART