Zremixuj 100°C a vyhraj buržoázní pobyt v lázních!

Kapela 100°C rozjela v tomto týdnu soutěž o nejlepší remixy. A kluci se rozhodně nebrání ani drum and bassu. Naopak! Na kompilaci, kde letos vítězný remix 100°C vyjde, bude kromě něj i několik dalších předělávek do d'n'b. A stát za nimi bude třeba Brooklyn, ale i jiní producenti nejen z našeho kontinentu. Jejich jméno si však kapela stále nechává jako překvapení. No a mezi tyhle známé studiové maniaky se může zařadit třeba úplně nová, dosud neokoukaná tvář!


23. 2. 2007, publikoval win.cent

TEXT: WIN.CENT

Jak se zapojíš?
„Drum and bass je styl s pořádnou náloží energie,“ komentuje Jakub „Joshua“ Johánek pro Shadowbox a dodává: „Ale není to jediná možnost, kam remixy nasměrovat. Při vyhodnocování nebudeme koukat na to, jaký je žánr remixu, ale jen na to, jak je skladba kvalitní!“ Skladba k remixu má podle informací frontmana 100°C 126 BPM. Zájemci mají šanci stahovat potřebné smyčky ve vysoké kvalitě z webu www.100c.cz a www.myspace.com/100c.

Kam svůj remix pošleš?
Výslednou skladbu je pak potřeba nahrát na internet. Využít lze například servery Rapidshare.de nebo Megaupload.com. Odkaz je pak potřeba odeslat na mail kapely manaworld – zavináč – 100c – tečka – cz. Do předmětu napište REMIX.

Co můžeš vyhrát?
Hlavní cenou bude kromě vydání na CD také exkluzivní pobyt pro dvě osoby v Mariánských Lázních. Ten bude zahrnovat například lázeňské procedury, mezi kterými nebude chybět ani císařská koupel, nebo ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu! Kromě pobytu získá i kompletní diskografii kapely 100°C. Ta zahrnuje i dvě demo CD, která nejsou v obchodech k dostání. Také producenti, kteří se umístí na druhém a třetím místě nepřijdou zkrátka. Rovněž jim připadne diskografie kapely. „Stříbrnému medailistovi“ kapela dá sluchátka Sennheiser vhodná pro práci ve studiu. Trojici nejlepších kapela vybere v květnu.

Jaké bude CD remixů 100°C?
Kompilace remixů 100°C vyjde jako ohlédnutí za deseti lety strávenými na české scéně. Budou se na něm podílet přední čeští producenti. Namátkou Moimir Papalescu, Brooklyn, Gregory Finn ze Southpaw, Bark (UK/NOR) a mnozí další, jejichž jména si kapela zatím nechává pro sebe.