PR // Říjnová Bush s Matrixem a Futureboundem

Podzim je na drumandbass v Roxy vždycky úrodný. A tento pátek na Bushi bude rozhodně co sklízet – MatrixFutureboundem! Dvojice producentů, která patří momentálně k tomu nejlepšímu z ostrovní scény a která se může pochlubit autorstvím tracků American Beauty VIP nebo Knite Riderz, které najdeme na jejich posledním albu Universal Truth.


17. 10. 2007, publikoval saiha

bushMáme tu čest vám přestavit dvojici, která nemixuje jen cizí tracky, ale hlavně má za sebou takovou nálož hitů, že bez jejich produkce by neměli co hrát ti ostatní ;-) Spolu s hosty mixnou oba residenti – Ghonzales a IM Cyber, čtveřici djs doprovodí ještě skvělá Babe LN a mladý, nadějný producent z drumanbass.cz crew – dj Denius. V chilloutu zalomí AdelightYannickem. Projekci pro vás obstarají Sheba a Stephan Kyles.

Bude i spousta vizuálních překvapení, včetně barevného laseru, speciálních kombinací světel, paradních dekorací a tak dále. Zkrátka nejen modří již vědí, že tohle bude luxusní mejdan! Předprodej na Bush je za 230, na místě bude lístek od 60 korun dražší, začátek jako vždycky ve 22:00 …a konec? No to jsme sami zvědaví.

Experimentální prostor Roxy / NoD je provozován za podpory Hlavního města Prahy


www.roxy.cz
www.myspace.com/…dfuturebound
www.drumandbass.cz
www.shadowbox.cz