Akira: Horký promáče v mixu a pornáče až v backstagi

Rozhovor s Akirou je vždy zážitek – jeho vtip je ostřejší než tortila naplněná chilli k prasknutí. Přistoupili jsme na jeho styl a naše otázky tak nepatří mezi klasiku: z poloviny Deadly Viperz vypadly informace např. o tolik diskutovaných fyzických trestech, ale i o d'n'b nebo festivalu Digital Sun.


4. 8. 2008, publikoval win.cent

otázky pokládal: WIN.CENT

Ko-ni-či-wa, Akisan! Tak tys ještě letos nevyhrál DJe roku. Nabruš shurikeny, na Digital Sunu bude i Pixie… Uděláš to potichu a tajně?
A proč? Já mam Pixoše rád a byla by ho škoda ;) Ale hlavně ty jeho fanynky by mě nenechaly po jeho smrti ujit ani metr. A vyhrát DJe roku? Proboha proč? Mě osobně víc než umístění v DNB awards potěšilo umístěni v těch kompletních Dance Music Awards, to sem byl fakt mile překvapenej. Thanks fans!! ,)

Tak bitva fanynek povídáš… Dovedeš si představit takovou válku fanynek Akiry a Pixieho? To by bylo „hot“!
Nedovedu, ale dovedu si představit fight Viperz fanynek a Pixieho fanynek… Asi bysme dostali hodně na prdel :)

Na prdel…?
Na prdel jako přes držku, kámo! ,) Na prdel přece může být někdy moc fajn, a to by bylo za odměnu ;) Není přece nad kvaltiní naplácáni na holou. A já sem moc, moc zlobivej kluk ;)

Tys zase zlobil? To se mi nelíbí… Teď mi teda budeš muset vyzradit, čím se chystáte promasírovat jakožto Deadly Viperz lázeňský festival Digital Sun…
Chystáme se promasírovat pořádně našláplym a pure Viperz setem všechny, co o to budou stát. Úplně horkejma promáčema, klasikama a exclusive CD peckama :) Bude to proper crowdrocker biz!

Horký porn… máče…?
Určitě přece Diplodocus od Noisie, nový Audiovo album a mraky dalších. A pornáče si radši necháme až na backstage ;)

Už se těšíme. Na stage i dozadu. Co je pravdy na tom, že s Anakinem chcete už brzy jít do registrovaného partnerství? Začalo se to proslýchat proto, že už vás na akcích sotvakdo vidíme o samotě. A to vaše spojení je údajně tak mocné, že už prorazilo i na německý label Basswerk, který vám vydává jednu pecku…
Basswerk je Anakinuv biz!! To je čistě jeho track, on je masta producer. Takže je možný, že se Anakin zalíbil The Green Manovi, šéfovi Basswek rec ;)

A to nežárlíš? No a zalíbil se Anakin ještě jiným šéfům labelů?
Určitě. A do budoucna z toho rozhodně bude víc registrovaných partnerství. Anakin je totiž kluk šikovná, i když línej zevl k tomu. Už mohl dávno vozit v bagu víc svých pecek ;) A ano, žárlim!¨

Jakožto právně edukovaný jedinec teda vyrazíš lobovat za uznání mnohonásobného registrovaného partnerství?
Určitě du do tého! A z parlamentu pak pujdu rovnó do hókny!

Tož to je jasnéé, a nezapomeň tam řect, že se  borče chystáš zatočit koláče na té akci na západě. Na tem Digitálním Sunu. A ty si tam přece už točil před nějakym járem. Tož jaké to bylo? A jaké to bude letos?
Kámo, točil  jsem na všech Digital Sunech a taky na Yaspatlala festivalu a v hloubi duše doufám, že ne naposled a že mě máte jako rezidenta ;) Takže je ti jasný,  že moje odpověď bude: Bylo to super!!! Jak Yaspatlala, tak první Digital Sun s D.Bridgem, tak 2. Digital Sun s Ed Rushe… A určitě i teď s Noisií to bude maras! ;) Digital Sun kur*a ruluje, kámo!

No, to by byl pěkný konec rozhovoru. Ale pojďme ještě trochu přiložit. Jaký druh bylinek požíráš, že máš takovou paměť na všechny desky, producenty a labely, co kdy vyšly v d'n'b?
Vitamíny,  různý čaje (né černý) a bylinky taky… Teď jedu v čajovně už delší dobu „Dlouhej život“ – výborná věc ;)

No a řekni mi, od koho ses naučil dvojité upuštění (double drop), škádlení (teasing) a tak rychlé vyměňování koláčů (rychle mixovat)?
To všechno přišlo postupně, hraju už skoro 10 let. A furt je co pilovat a vždycky bude. Hlavně musim mít na tyhle vychytávky chuť při hraní. Škádlení jsem se učil asi ve 13 nebo 14 u Emanuely. Zlatý starý RTL na satelitu :D

Prozraď to zásadní, co se týče vizuální show na Digital Sunu (na chvilku zapomeňme na vystoupeni Trippl Krippl, které bude vystoupeni DJs doprovázet)… Jaký bude Mistrův sestřih? Viper číro, gangsta holá hlava nebo  paruka s 80's kudrlinami jako na Let It Roll?
Chtěl bych něco dodat k těm Tippl Krippl. Pro mě jsou to jedni z top VJs ever! Kdo byl na posledním Drumixu, tak ví, o čem mluvim… Amazing!! Afro paruku sem mel na Let It Roll, gangsta hlavu mam teď a možná na Digital Sun pochystám zase čírko… Nechme to otevřený ;)

Anketní otázka na závěr: Momentálně nejoblíbenější label, producent, polívka a hračka z dětství.
Teď mě nejvíc baví už nějakou dobu Shogun a B.Pitch Control. S producentem, ty woe, to asi nejde jen jednoho… Asi Apparat a z dnb Alix Perez. To se ale mění každým dnem. Polívka – rajčatová krémová. A hračka – V dětství bouchačky… Furt sme si hráli na vojáky ;)