Novinky u Covert Operations

James Clements aka ASC zkompiloval již 5. řadu striktně digititální atmospheric / techmospheric kompilace Global Connections, tentokrát s podtitulem Rhythm Surveillance. 80 Psu pro vás přichystal tracklist, mp3 previews a info o dalších forthcoming releasech.


12. 8. 2008, publikoval SWEG

text: 80 psu

Na GC5 se můžeme těšit na produkci jak nováčků Callahana, Marsa a Spiral Path, tak i ostřílených veteránů jako P.B.K. a Method One. Velmi milým překvapením je návrat atmosférické legendy z Uralu – projektu Intersidereal, o jehož produkci se po odchodu Ilyi Solovieva na sólovou dráhu trance producenta stará již jen Saša Pirožkov.

kompletní GC5 tracklist:


01 – Lm1 – Digital Dream

02 – Intersidereal – Immobilizer

03 – Spiral Path – Refraction Of Light

04 – B.Fuse – Big Space

05 – Operon – Inch By Inch

06 – P.B.K – Themis Of Mimas ('03 Version)

07 – Marso – Autist

08 – Callahan – A

09 – Lm1 – Ambient Traveller (Soultec Remix)

10 – Method One – Icarus

Digitální smršť bude zanedlouho pokračovat 4. (COVNTD014) a 5. (COVNTD015) řadou deep sinlgovek Sci-Files v režii samotného ASC a z GLR známého klasika Poseidona. Tracklist prozatím zůstává utajen.

Z budoucích HW releasů je již potvrzeno COVCD006, čímž James otevírá novou kompilační řadu nazvanou The Tertiary System, kde uplatní koncept 3 on 1. V tomto případě se bude jednat o Method One, Lm1 a samozřejmě ASC. Každý přispěje třemi kousky.

Závěrem poukážeme již na 28 vinylovou singlovku, která ponese tracky Sudden Depth od Polara a Swingshift od Method One.

N-joy!

publikoval SWEG