Titulkové ticho před bouří

DJům se v dohledné době dostane do rukou dlouho očekávaná záležitost Global, kterou se už nějaký ten pátek pyšní chlápek, co říká si SabreSubtitles po čtvrt roce přinesou nové releasy, a proto se na jejich Myspace objevily tracky od Audio, Sabre, Icicle či Mindscape. Na pultech obchodů by se měly objevit desky s pořadovými čísly 69 a 70…


24. 2. 2009, publikoval PANORAMA

Pokud jste získali pocit, že se norské vydavatelství stáhlo do ústraní, byli jste pravdě takřka na dosah ruky. Od listopadu loňského roku nevyšla jediná deska a sekce novinek v digitálních regálech zejí prázdnotou. To by se mělo v následujících týdnech začít měnit k lepšímu. Zdali se čekání vyplatilo už si musí každý posoudit sám. K tomu naštěstí poslouží Subtitlesí mayspace, ze kterého se na nás směje hned šest zbrusu nových skladeb. Na své si společně se sousedy jistě přijdou milovníci dunivých, deepových bas. O svůj nášup čerstvě porcovaných krvavých beatů rozhodě nepřijdou ani fanoušci tvrdších poloh dnb.

Na co se tedy můžete do budoucna těšit? Kromě masivní aktualizace digitální sekce, kde chybí všechy releasy z minulého roku, to budou zejména následující tracky:

Furyen (Audio & Future Signal)
Global (Sabre)
Caution (Alix Perez & Icicle)
Retribution (Mindscape & Stu C4C)
Suppression (Spectrasoul & Ben-E)
Infrasonic (Ulterior Motive & Judda)

Digitální update:

Phace & Rawtekk – Life Goes On / Stretch Pack SUBTITLES064
Phace – Hot Rock & Brainwave (VIP mixes) SUBTITLES065
Spor – Breathe In, Scream Out EP SUBTITLES066
The Upbeats – Panic / Troglodyte SUBTITLES067
Phace & Misanthrop – Fortune / Hyzer SUBTITLES068
Phace & Misanthrop – Viperfish VIP / Alive  SUBTITLES069
+ aktuální novinky 

 

publikoval PANORAMA