PR // ExitFest10 v Srbsku

Léto roku 2010 je v plném proudu a festivalový diář se začíná pomalu ale jistě plnit. A určitě nezůstane jen tak u tuzemských festivalů, i když jistě mají co nabídnout. Jedním z největších tahounů letošních festivalů se stal ExitFest, který se koná v Srbsku!


16. 6. 2010, publikoval mamba

text: MAMBA

Festival bude probíhat od 08.07. do 11.07. v Petro­varadinské pevnosti v Novém Sadu. Čtyři dny nabité celou škálou různých interpretů, která potěší každého posluchače. Možná právě to je klíčem toho, že ExitFest má tak obrovský úspěch a v roce 2007 se dočkal i ocenění nejlepšího festivalu roku. Celkem na dvaceti stage se rozehrají pod širým nebem hvězdy jako: Mika, Chromeo, LDC Soundsystem, DJ Shadow, Placebo, Moderat LIVE, Missy Elliott, David Guetta, Röyksopp, Faith No More, The Chemical Brothers, Crystal Castles atd. A samozřejmě nás především zajímá stage, na které se budou mlátit klacky v kýblu, tedy drum and bass. Tentokrát se tam představí: D-Bridge, Friction, Instra:mental, Zinc, MC Dynamite, London Elektricity, MC Wrec, a další.

Celý tenhle neopakovatelný hudební zážitek vás bude stát zhruba £85.00 na celé čtyři dny. Vstupenky si můžete zakoupit přímo tady. Dávejte si ale pozor, lístky brzo zmizí!

Na závěr už snad není co dodat a jenom odkázat na oficiální stránky ExitFestu, kde najdete veškeré podrobnosti ohledně festivalu.

www.exitfest.org