Cyantific: album, blog a tracky zdarma

A nejen to. Cyantific je od teď i název nového labelu, který Cyantific od srpna spouští. Asi proto, aby měl při výběru tracků pro album volnou ruku. A výsledek? Už jen to málo, co je dosud zveřejněno, stojí opravdu za to. Brighter Day, spolupráce s Natalií Williams a Logisticsem, vyjde coby sampler s flipem 88 mph…


6. 7. 2010, publikoval mamba

text: RUDEBOY, zdroj: CYANTIFIC.CO.UK

Cyantific & Logistics feat. Natalie Williams – Brighter Day / Cyantific – 88 mph
CYN001 (Cyantific)

Kromě dvou výše zmiňovaných se však s ukázkami z chystaného alba pytel rozhodně neroztrhl. Jon Cyantific drží vše pěkne pod pokličkou a informace vypouští po troškách, třeba na svém novém blogu. Co ale víme (nebo spíš tušíme, resp. jsme vyčetli) je, že se dočkáme další spolupráce s Logisticsem, Wilkinsonem a snad i Matrixem. A také víme, čeho se nejspíš nedočkáme – údajně se nepočítá s vydáním tracku Space Zombie. Jon ale na svém Facebooku nastínil cosi o možnosti stažení zdarma, o čemž bychom vás samozřejmě ihned s radostí informovali.

Když už jsme u těch tracků zdarma…nedávno dal Cyantific ke stažení remix Major Lazer (Hold The Line, + Wilkinson), o něco méně dávno jsme stahovali remix Kid Adrift (Oxytocin, opět s Wilkinsonem) a do třetice, dnes se v kategorii free downloads objevil i starší remix Daft Punk (One More Time). Enjoy!

Co Jon Cyantific aktuálně točí ve svých setech napověděl kromě jeho setu na DrumiXu ze začátku května také zveřejněný seznam TOP 10. Více uslyšíte sami již brzy – na letním Let It Roll Open Air festivalu!

1) Cyantific & Logistics – Brighter Day [Cyantific]
2) Jack Beats – Out of Body [Cheap Thrills]
3) Kid Adrift – Oxytocin (Cyantific & Wilkinson remix) [Island]
4) Zarif – Box of Secrets (Redlight remix) [Dub]
5) Sigma – Stronger [BBK]
6) Nu:Tone & Logistics – New Technique [Hospital]
7) Cyantific – Obey [Cyantific]
8) Kano, Wiley, Aidonia, Boys Noize – Get Wild
9) Herve – Blaze It (Reset remix) [Cheap Thrills]
10) IPhone4 [Apple]