PR // Roxy opět v provozu!

Od dnešního večera je opět v provozu legendární pražský klub Roxy. V rámci Reflex Cannabis Cupu vystoupí britský dj a producent A Skillez. Zítra se můžete těšit na Dave Angela a v sobotu na Ladidu. V článku najdete oficiální prohlášení vedení Roxy.


10. 2. 2011, publikoval SWEG

text: ROXY

S potěšením oznamujeme, že klub ROXY znovu otevře své dveře veřejnosti již dnes – ve čtvrtek 10. února. Po více než měsíční odmlce se tak do Dlouhé ulice opět navrátí přední čeští i světoví DJové a DJky, hudební kapely a VJové. Naplánovaný únorový program zahájíme akcí Cannabis Cup, kterou spolupořádáme s týdeníkem Reflex a v rámci níž v prostorách našeho klubu vystoupí mimojiné Dj A-Skillz, polovina britského dua Krufty Kuts. Jsme přesvědčeni, že hudební kluby jako je Roxy zprostředkovávají obyvatelům Prahy specifický typ společenského vyžití, nepochybně proto patří do samého centra města a nikoli pouze na periferie. Své přesvědčení opíráme o obecně uznávané odborné urbanistické koncepce. Zároveň jsme toho názoru, že samotná přítomnost podniků tohoto typu v centru Prahy zvyšuje konkurenceschopnost našeho hlavního města oproti kulturně atraktivním metropolím ostatních evropských států.

Všem našim příznivcům bychom rádi upřímně poděkovali za podporu, kterou nám projevovali po celou dobu uzavření klubu.

Nyní děláme maximum pro to, aby program našeho klubu byl i nadále jedinečným zdrojem kulturních zážitků pro co nejširší spektrum návštěvníků: 18. února uvádíme ojedinělou drumandbassovou akci Hospitality s účastí britského producenta High Contrast a belgického Netsky, tradičních oblíbenců pražského publika. Pár dní na to, 21. února , představíme v rámci zavedeného konceptu Freemondays dvě punkrockové kapely z Kalifornie. V březnu v Roxy oslaví první narozeniny především mládším publikem oblíbená klubová noc Vibrator, pro kterou dramaturg a rezidentní DJ Tvyks pečlivě vybírá zástupce aktuálních subžánrů elektronické hudby, na prvním letošním vydání 12. března vystoupí Ramadanman aka Pearson sound. Dále 22. března přivítáme kanadské hvězdy progressive-metalu The Devin Townsend Project. S potěšením také uvádíme v České republice premiérové vystoupení populární indie-popové kapely Belle&Sebastian ze skotského Glasgow, v Roxy zahrají 18. dubna. Pro další aktuální informace o dění v klubu Roxy sledujte náš web a oficiální profily na sociálních sítích.

V Praze, 8. 2. 2011
Za tým Roxy
Jaroslav Stanko
jednatel

publikoval SWEG