Vídeňák Paul SG se vrací do Roxy!

Známý producent soulful drumnbassu se vrací po necelých dvou letech do pražské Roxy, kde vystoupí v rámci pravidelné noci Shadowbox@Roxy. Na akci se dále představí také čeští producenti Danoo a Peejay, kterého doprovodí MC Procter. Celý line-up doplní rezidentní dvojka 2K & Sweg.


4. 1. 2012, publikoval NITROUS

Shadowbox @ Roxy 13. ledna 2011

DJs Paul SG (Jazzsticks, Good Looking, AT), 2K & Sweg (resident), Peejay & MC Procter, Danoo
chill out: 2K, Sweg, M4Y4
VJ: Quark / astraL d:VISION
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 150 czk
text: shadowbox

Osmadvacetiletý Paul SG se začal věnovat dnb v roce 2005, už tehdy se svým hudebním projevem výrazně lišil. Po dvou letech začíná spolupracovat s LTJ Bukemem, což se pro něj stává důležitým mezníkem a rozjíždí se do všech koutů Evropy po boku „velkých jmen“ z nichž nejvíc uznává DJ Markyho a již zmíněného LTJ Bukema. Paul SG není jen skvělý DJ, ale především vynikající producent , který spolupracoval již z řadou nahrávacích společností jako např. Good Looking Records, Jazzsticks, Innerground, Human Elements, Fabric, atd. V roce 2009 zakládá svůj label Jazzsticks, prioritně k vydávání vlastní muziky, ale i pro hostování svých kamarádů jako je třeba Furney, Clart, Andy Sim, dRamitic & db Audio a Soultec.



Paul SG je znám svou výjimečnou kombinací dnb s rytmem jazzu a soulu 60. a 70.let, a to byste si rozhodně neměli nechat ujít!

Co vás tedy čeká na lednovém vydání? Kvalitní line-up, originální dekorace, visual performance by VJ Quark a vstupné do 23. hodin zdarma.

soundcloud.com/pau­lsg

Rozhovor s Paulem SG pro Techno.cz si můžete přečíst zde

www.facebook.com/thepaulsg?…

publikoval NITROUS