High Contrast v agonii nebo v extázi?

High Contrast se vrací na scénu a to ve velkém stylu, jelikož vydává své již 4. album s názvem ‚The Agony & The Ecstasy‘. Jen těžko se dohadovat, jak že to Lincoln s tím názvem myslel, jestli je po dokončení LP v extázi nebo už je produčkně vyčerpaný a nastává jeho stav agonie.


23. 1. 2012, publikoval pe:te

Letos už to bude 5 let, když teda nepočítám výběrovku ‚Confidental‘, od vydání jeho posledního alba 'Tough Guys Don't Dance, které si myslím bylo povedené, jako i jeho předešlá alba. Super liquidovky jako If We Ever, Kiss Kiss Bang Bang nebo Everything's Dif­ferent hrál kde kdo. Lincoln se ale poté stáhl do ústraní a plnil si svůj sen filmového tvůrce. Jako obrovský fanda filmu chtěl za sebou, krom hudební produkce, zanechat i filmovou stopu, natáčí nějaké videoklipy a do scény zasahuje pouze jako DJ. Po pár letech se, ale opět vrátil s produkcí a to hnedka s velkým šlágrem v podobě The First Note Is Silent, na kterém spolupracoval s velikány Tiestem a Underworld. Poněkud fádní věc s vlezlou melodií a nesrozumitelným videoklipem, který si Lincoln natočil sám, rozdělila posluchače na 2 strany – buď to lajkujete nebo se tomu smějete či jste pohoršeni. Každopádně High Contrast přináší na LP i dalších 11 pésniček, tak můžete sami posoudit jestli se mu návrat povedl a nebo jestli je zbytek stejně suchý jako The First Note Is Silent.

Album by mělo vyjít 24. února. Jestli by jste, ale měli zájem o podepsané CD nebo vinyl samotným High Contrastem, můžete předobejdávat na Hospital Shopu.

High Contrast – The Agony & The Ecstasy

01. The Agony and The Ecstasy (feat Selah Corbin) 
02. The Road Goes On Forever
03. Wish You Were Here (feat Selah Corbin)
04. Almost Human (feat Clare Maguire)
05. The Only Way There (feat Selah Corbin)
06. The First Note Is Silent (feat Tiesto and Underworld)
07. Emotional Vampire
08. 238 Days (feat Underworld)
09. Not Waving, But Drowning (feat Lung and Jessy Allen)
10. Father, Can't You See I'm Burning?
11. The Stand
12. All There Is (feat Liane Carrol)
 
Ukázky k poslechu ZDE