PR // Liquid Drum and Bass na Facebooku

Uživatelé FB dávejte pozor! Zaměřte svůj hledáček na velmi rychle rozrůstající se stránku – Liquid Drum and Bass. Jedná se o celosvětově známou stránku zaměřenou na propagaci liquid funku , soulfulu, deepu a atmospheric dnb, ale také chillovějších stylů jako je dubstep, chillstep, future garage nebo autonomic.


15. 5. 2012, publikoval SWEG

Uživatelé FB dávejte pozor! Zaměřte svůj hledáček na velmi rychle rozrůstající se stránku – Liquid Drum and Bass (http://www.facebook.com/…224171998502). Jedná se o celosvětově známou stránku (pro české fans zatím méně známou) zaměřenou na propagaci liquid funku , soulfulu, deepu a atmospheric dnb, ale také chillovějších stylů jako je dubstep, chillstep, future garage nebo dokonce autonomic. Za celým tímto projektem stojí partička kamarádů promotérů, Djs a dnb nadšenců z Prahy, Německa, Británie a Slovenska. Denně vám servírují výběr nových forthcoming tracků i dubplatů od světových i českých producentů, sledují pro vás nejnovější releasy, občas připomenou i starší pecky nebo nahodí nějaký parádní set či pozvánku na libovou párty. Jejich selekce je převážně nezávislá a spíše mimo mainstreamové proudy, takže provařené a dobře známé tracky od producentů jako je např.Netsky nebo High Contrast zrovna nečekejte příliš často, ale sem tam se samozřejmě i nějaká ta nezbytnost od těchto ikon liquidu objeví. Za své mluví i jejich spolupráce s českými producenty, labely a dnb crews jako je Shadowbox, Dnb.cz, DNB Fever, Authentic Music nebo Zenith Music a také se světovými jmény dnb jako je Duoscience, Flame, Dynamic, mSdoS, Faible, Jay Rome, Paul SG, Loz Contreras, Indivision, Submatic, Physical Illusion, Scott Allen, Jrumhand, Mos, Broken Drum, Joe Nebula a mnoho dalších, o kvalitě této stránky tedy nemůže být pochyb. Totéž naznačuje i každodenně zvyšující se počet aktivních fanoušků, který už v dnešních dnech přesahuje magických 10 000! Sečteno a podtrženo, tahle stránka je v dnešní době tou největší promotion stránkou s touto tematikou na FB, která je v rukách českých „heads“ což mužeme považovat za nevídaný úspěch na světové scéně.

Nově se tahle banda pustila do vysílání pravidelného a živě nahrávaného podcastu na vlnách UK rádia Filth FM, který naladíte každé úterý večer od osmi do devíti (http://drumandbass.filth.fm/ a alternativně na dnbradio.cz), pořadem vás provede zkušený DJ a hlasatel Blofeld.

Liquid DnB stránka pořádá i své pravidelné párty s názvem LIQUID FLIGHTS, na kterých se vždy můžete těšit na zajímavého hosta spolu s rezidentními DJs této stránky a této noci, což jsou DJ Blofeld a DJ Theya. Jako další lahůdku si můžete vychutnat i jejich muzikanty v podobě live trumpet show Chrise Verna nebo vystoupení jejich MCs a vokalistů MC PapaRastyho a MC Katrin. Pokud někdy tuto párty navštívíte můžete si užít naplno tracky, které tato crew propaguje (dubplaty, nejnovější releasy ale i starší záležitosti) v krásném prostředí Yes! Clubu s no.1 sound systémem Funktion 1.

publikoval SWEG