PR // Na Volnej Průběh Crossem 04 dorazí Fracture

Čtvrté vydání večírku Volnej Průběh Crossem nabídne další premiéru. Do Čech se konečně podívá jedna z nejzajímavějších postav současné drumandbassové scény, Charlie Fieber aka Fracture, známý jako polovina zavedeného dua Fracture&Neptune.


30. 9. 2012, publikoval NITROUS

Fieber se na hudební scéně pohybuje už přes deset let, loni k této příležitosti vydal retrospektivní album na vlastní značce Astrophonica, spolupracoval nicméně i se zavedenými značkami jako Exit, Subtitles, Metalheadz nebo s dnes již neexistujícím labelem Bassbin.

Fracturův zvuk odkazuje na „techstepovou“ druhou polovinu 90. let, ale i jungleové kořeny nebo funk (Charlie je velký sběratel starých vinylů) a organický analogový zvuk.

Do svých setů se Fracture vedle úplných novinek nebojí zařadit starší devadesátkové šlágry, jejichž příznivci si na VPX 04 tentokrát přijdou na své. Supportující Volnej Průběh průběh djs totiž odehrají old schoolový set, na dolním stagi vystoupí Breakbeat.cz djs Kaplick, Saku a Brada. Vstup bude do 21 hodin zdarma.

 

Volnej Průběh Crossem 04: Fracture
djs: Fracture (Astrophonica, Exit, Subtitles), Volnej Průběh djs (Stanzim, Nitrous, AhZ, Touchwood, Rade), Breakbeat.cz djs (Kaplick, Saku, Brada)
Vjs: Dílnafilm vjs, VJ Tha.SuN
20. října
vstupné: do 21 hodin zdarma, po 21. hodině 80 Kč
www.crossclub.cz


publikoval NITROUS