Czech Connection Podcast // nový pořad o české dnb scéně

Czech Connection je zbrusu nový pořad na vlnách londýnského internetového rádia BassPort FM, který se zaměřuje zejména na českou drum'n'bassovou scénu. Bude vysílán každou poslední neděli v měsíci od 19 do 21 hodin (v UK od 6 do 8 pm). Průvodkyní v tomto infoprostoru bude slánská DJ Annita (Touch the Jungle).


27. 9. 2013, publikoval HONEY T

Pilotní vydání bude odvysíláno již 29. září od 20:00. Historicky první Czech Connection začne hodinovým mixem, který odstartuje podcastový maraton toho nejnovějšího a nejlepšího dnb v českých luzích a hájích. Od října se délka show prodlouží z jedné hodiny na dvě. První část podcastu bude věnována nejzajímavějším trackům, které v současnosti hýbou českou zlomenou scénou, a také dosud neoposlouchaným novinkám. V druhé polovině pořadu bude představen guest mix jednoho z vybraných českých DJs či producentů, kteří přijmou pozvání.

Už teď můžeme pozradit, že v říjnovém dílu se můžete těšit na exkluzivní set od jednoho ze zakladatelů stále známějšího labelu Authentic Music – Peejaye. Jména dalších hostů se dozvíte brzy.

Czech Connection je nejen samotným podcastem, ale i příležitostí pro zviditelnění české dnb scény na mezinárodním poli. Každý domácí producent může Annitu oslovit a zaslat jí ukázky své tvorby. Ty nejlepší tracky se pak objeví v některém z dalších vydání pořadu. Příležitost má každý!

Czech Connection @ BassPort FM – každou poslení neděli v měsíci od 19:00

Pilotní díl: 29. září od 20:00

FB událost: https://www.facebook.com/…86132308257/

Kontakt: annita.bpfm.podcast@gmail.com

publikoval HONEY T