Nepodcast #013 je venku

Další měsíc v hajzlu, zima se převtělila v léto a vyšlo asi tisíc a jeden remixů. Nepodcast nastartoval druhý rok existence. Vitajte!


20. 4. 2018, publikoval STUART

Třináctý díl obsahuje stylově třináct tracků. Skvělý debut od Blocks & Escher nešlo minout, stejně tak sice nijak překvapivé, ale kvalitně provedené sedmé (!) studiové album od Logisticse. Pak ty zmiňované remixy, hned dvakrát se mi tam nakýbloval Calibre. A české zastoupení samozřejmě taky nesmí chybět. Zdravíme Misologyho s D-Resistem, Dinga a taky Vexe. Tak ahój!

Stuart – Nepodcast #013 download



Misology & D-Resist – Our Path

Dva milovníci takové té nudné pomalé muziky na 170 bpm se sešli a udělali takový ten nudný pomalý track na 170 bpm. Hodně v pořádku, podpořte je!

Into The Unknown / Our Path na Bandcampu

Blocks & Escher – Something Borrowed, Something Blue

Album Something Blue je opravdu výborné. Jedno z těch, u kterých při každém dalším poslechu nacházíte nové a nové zvuky.

Something Blue na Bandcampu

Ding – Ask Me Why

Ding a jeho třetí návštěva v Nepodcastu. Tentokrát s liquidním rollerem Ask Me Why, který si můžete stáhnout zdarma pod odkazem níže.

Ask Me Why na SoundCloudu

SpectraSoul – Burst (Calibre Remix) (feat. Dan Moss)

Nedlouho po albu How We Live přichází i remixová verze. Touhle nádherou začínal Dave svůj set na Liquid Flights v prosinci. Psal jsem o tom tady.

How We Live (Remixes) na Bandcampu

Vex – Forgotten

Druhý release nového českého labelu Pathfinder Music, tentokrát spíš na liquidní vlně. Těším se na další čerstvou a křupavou muziku.

Forgotten / Commitment na SoundCloudu

GLXY – Priya

V minulém díle se objevil track These Lights, nyní je to další součást EP Vision, které vyšlo na Shogun Audio. Tuhle liquidní polohu mám rád.

Vision EP na Bandcampu

Ewol – Tokyo Blues

Australský producent Ewol už Nepodcastem v loňském roce taky proběhnul. Tokyo Blues je liquidní roller s výbornou atmosférou.

Reflection EP na SoundCloudu

Satl – Forward Thinking (Calibre Remix)

Další Nepodcastová stálice, polský mladík Satl. Jeho track Forward Thinking si vzal do parády Calibre a remix se objevil na kompilaci Soul Derivates, která vyšla na Fokuz Recordings.

Soul Derivates na webu Fokuz Recordings

Whiney – Unmasked

Po loňském debutovém albu pokračuje člen Med School party v nastaveném zvuku i na EP Sunday Grunge.

Sunday Grunge EP na Bandcampu

Blu Mar Ten – Singularity (Need for Mirrors Remix) (feat. Kite)

Další remixový počin, tentokrát k předloňskému albu Empire State legendárních Blu Mar Ten. Tady to byla těžká volba, skoro všechny remixy míří hodně někam. Za mě vyhrála hravá basa v Singularity v remixu od NfM.

Empire State – Remixes na Bandcampu

Camo & Krooked – Last of the Tribe (Break Remix)

A když už jsme u těch remixů… I mezi předělávkami alba MOSAIK se našel zajímavý materiál. Ano, člověk se k němu musel propracovat, ale Breakův remix tracku Last of the Tribe je prostě boží!

Last of the Tribe (Break Remix) na YouTube

Logistics – Inemuri

Na albu Hologram se kromě tradičních liquidových zpívánek objevilo i pár tvrdších věcí, které Logistics umí pojmout svým vlastním stylem. Takový je i track Inemuri.

Hologram LP na Hospital Shopu

SpectraSoul – Say What (Midnight Mix) (feat. Madi Lane)

Krásný vokál Madi Lane získal oproti původní halfstepové verzi úplně jiný nádech. Takový víc melancholický.

How We Live (Remixes) na Bandcampu

facebook.com/stu­art.dnkru
mixcloud.com/stu­artt

publikoval STUART