Poslechněte si osmnáctý díl Nepodcastu

Číslo osmnáct svádí k použití typického klišé o plnoletosti. Což je v tomhle případě blbost, protože Nepodcast je tu teprve rok a půl…


22. 9. 2018, publikoval STUART

Minule jsem nakousnul to, jak tvořím tracklist Nepodcastu, z jakých subžánrů vybírám. A taky to, že je to v posledních dílech hlavně liquid funk. Tentokrát vyšlo taky několik super liquidních kousků, ale protože je převážily ty deepovější a tvrději laděné pecky, do mixu se nedostaly. Snad se tahle změna bude líbit. Dál už je to klasika, jenom snad ten úvod… Throwing Snow trackem na 170 bpm překvapil!

A ta slibovaná novinka? Kdo si myslel, že to bude playlist na Spotify, tak měl pravdu. Ten budu aktualizovat současně s vydáním Nepodcastu a kromě tracků zahrnutých v mixu, tam najdete i to, co se nevešlo – v tom aktuálním je to třeba nové album dvojky Villem & McLeod na Spearheadu. V tuto chvíli tam najdete obsah a „bonusy“ posledních dvou dílů, za dlouhých zimních večerů možná přidám i ty předchozí.

Stuart – Nepodcast #018 download



Throwing Snow – Vulpine

Album Mosaic bylo pro mě docela zásadní a nasměrovalo k dalším žánrům elektronické hudby. O to víc mě potěšilo, že aktuální single můžu zařadit do Nepodcastu.

Vulpine na SoundCloudu

Ewol – Suppress

Po roce se v Nepodcastu objevuje australský producent Ewol. Track Suppress je součástí III EP, které vyšlo na labelu MethLab Recordings a kromě Ewola se na něm podíleli Grey Code a Skylark.

III EP na SoundCloudu

Ill Truth – Hollow Game (Villem Remix)

Hollow Game se v původní verzi objevil v úplně prvním Nepodcastu, povedený remix od Villema byl tedy jasná volba.

Hollow Game (Villem Remix) na SoundCloudu

Homemade Weapons – Subcept (RIP)

HW mám rád, i když se přiznám, že mi jejich tvorba dost splývá a u každého nové tracku si nejsem jistý, jestli jsem ho už někdy neslyšel. Což nic nemění na tom, že track Subcept ze stejnojmenného EP je vynikající DJ tool.

Subcept EP na Bandcampu

Chase & Status – Retreat2018 (feat. Cutty Ranks)

„Any jungle in, guy?“

Retreat2018 na YouTube

Kid Drama, DLR & Ulterior Motive – Unforgiving

Damon Kirkham alias Kid Drama se postupně vrací ke „klasickému“ drumandbassu, což je mu, jak popsal Nitrous v Shadowboxu na R1, částí jeho fanoušků vyčítáno. Mně se jeho současná tvorba líbí, proto je v aktuálním díle zastoupený hned dvakrát. Na tracku Unforgiving spolupracoval s DLR a Ulterior Motive.

Dredger / Unforgiving na Bandcampu

Alix Perez – Slink

Klasickej Ála. Track Slink najdete na EP Enchridion, které vyšlo kde jinde, než na Alixově labelu 1985 Music.

Enchridion EP na Beatportu

Data 3 – Fractil

Projekt Data 3 tvoří producenti Harry Bryson (Pola & Bryson), Dan Hartley (MIDA) a Alex Kostyakov (Syrum). Jejich první společný release spatřil světlo světa v roce 2015 na Soulvent Records a mě může jenom mrzet, že jsem je zaregistroval až teď.

Tyrant EP na SoundCloudu

Kid Drama – Architect

A další Kid Drama a tentokrát je to ukázka z EP Enforcer, které vyšlo na legendárním labelu Metalheadz.

Enforcer EP na Bandcampu

SpectraSoul – Untitled Horn

Absolutní banger na který všichni čekáme už od konce loňského roku. Silence EP vychází až 28. září, ale Untitled Horn si můžete vychutnat už teď.

Silence EP na Bandcampu

Pola & Bryson – Stratford Riddim

V minulém díle jsme si ukázali jeden ze singlů 24/7, teď už jsme mohli vybírat z celého alba Lost In Thought, které je mimochodem velice dobré. Pola & Bryson vystoupí v říjnu v Praze v říjnu v Praze" a já u toho nebudu chybět.

Lost In Thought LP na SoundCloudu

High Contrast – If We Ever (Unglued Remix)

Při remixáži klasiky jako je If We Ever si musíte počínat obzvláště opatrně. Unglued to ale zvládnul.

If We Ever (Unglued Remix) na YouTube

facebook.com/stu­art.dnkru
mixcloud.com/stu­artt
Nepodcast playlist na Spotify

publikoval STUART